...Η ζαχαροκάλαμος (caña de azúcar) είναι ένα τροπικό φυτό που ανήκει στην οικογένεια των γρασιδιών και καλλιεργείται κυρίως για την εξαγωγήζάχαρης. Ο ζαχαροκάλαμος είναι πλούσιος σε σακχαρόζη και είναι μία από τις κύριες πηγές ζάχαρης στον κόσμο. Οι βλαστοί αυτού του φυτού συγκομίζονται, συμπιέζονται για να εξαχθεί ο χυμός και στη συνέχεια επεξεργάζονται για την παραγωγή ακατέργαστης και επεξεργασμένης ζάχαρης, μελάσας και άλλων υποπροϊόντων. Εκτός από τη ζάχαρη, ο ζαχαροκάλαμος χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή βιοαιθανόλης και άλλων βιομηχανικών προϊόντων.
... μέγεθος και πιο όψιμη είναι η Navel-Late, που παράγει μεγάλο όγκο γλυκού χυμού. Επίσης, στα τέλη Ιανουαρίου, φτάνει η καλύτερη στιγμή ωρίμανσης της Salustiana, με πολύ πλούσια και αρωματική γεύση, ιδανική για την ενδιάμεση εποχή. Μπαίνοντας στην άνοιξη, στα μέσα του Απριλίου, φτάνει η Valencia-Late, ένα πολύ αρωματικό, ζουμερό πορτοκάλι με λίγους σπόρους. Η οξύτητα και ο όγκος της ζάχαρης στον χυμό είναι καλά ισορροπημένα, αν και πριν η φρούτο είναι πλήρως ώριμο είναι αρκετά όξινο.
...Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα από το Brut και αυξάνουμε ακόμη περισσότερο την ποσότητα ζάχαρης. Τώρα θα έχουμε ένα προϊόν με εξαιρετική ελαφρότητα στο στόμα, με εσπεριδοειδή αρώματα, αρώματα από λυκίσκο και εσπεριδοειδή φρούτα, τέλειο για οποιοδήποτε επιδόρπιο.
Ποικιλίες: Macabeo 70%, Parellada 30%
Αλκοολικός βαθμός: 11.70% vol
Ζάχαρα: 35 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 9 και 25 μηνών...
Είμαστε μια νέα ομάδα που ειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή σιτηρών, λεμονιών και ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο.
Η στρατηγική μας είναι να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις με νέους συνεργάτες, με στόχο να έχουμε μεγαλύτερη εμβέλεια στην αγορά.
Το επιτυγχάνουμε αυτό έχοντας πρόσβαση σε μεγάλες ποσότητες των προϊόντων μας σε ανταγωνιστικές τιμές, και επιλύοντας τη διαχείριση της εφοδιαστικής...