... καστανής ζάχαρης: η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη και η σκούρα καστανή ζάχαρη. Η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη έχει πιο ήπια γεύση και χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές όπου επιθυμείται μια διακριτική γλυκύτητα. Η σκούρα καστανή ζάχαρη έχει πιο έντονη γεύση μελάσας και προτιμάται για συνταγές που απαιτούν μια πιο έντονη γεύση καραμέλας.
... προϊόντων απευθείας από το δοχείο παράδοσης ή αποθήκευσης, π.χ.: πελτέ ντομάτας, μέλι, λίπη, γλάσο ζάχαρης, μάσκαρα, lip-gloss, κρέμες, βαζελίνη®, αλοιφές, τζέλ κ.λπ.
- πίεση ρυθμιζόμενη ή ελεγχόμενη από το επίπεδο για την τροφοδοσία προϊόντων σε μηχανές πλήρωσης ή διαδικασίες ανάμειξης
Μεγέθη βαρελιών: 50 έως 200 λίτρα
Ύψη βαρελιών: έως 1000 mm
Ποσότητες προώθησης: έως 90 l / λεπτό
συμπεριλαμβανομένου: Σωλήνας τροφίμων 3 m, ανοιχτό άκρο
Απαιτούμενη πίεση αέρα: 6 bar
Μέρη από ανοξείδωτο χάλυβα που έρχονται σε επαφή με το προϊόν: 1.4404 / 1.4571...
...ζάχαρη από φοίνικα
Η ζάχαρη εξάγεται από τους ανθούς των φοίνικων. Ο φοίνικας Arenga εκτιμάται ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα του χυμού ζάχαρης του.
Επεξεργασία
Οι φοίνικες καλλιεργούνται από μια συνεταιριστική οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν αρκετοί αγρότες. Οι φοίνικες καλλιεργούνται σε μια περιοχή που είχε καεί στο παρελθόν και τώρα έχει μετατραπεί σε μια σύγχρονη βιώσιμη εξαγωγήζάχαρης...
Η Mir Han Bau GmbH είναι εξειδικευμένη στο χονδρικό εμπόριο παγκοσμίως αναγνωρισμένων και εκτιμημένων τροφίμων, γενικών εμπορικών προϊόντων και προϊόντων lifestyle για πολλές χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση για δυτικά τρόφιμα σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έχει οδηγήσει την εταιρεία μας να γίνει ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παίκτες στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού για την εξαγωγή πρώτων...
...Η μπαγκάσε αναφέρεται στη ινώδη μάζα που απομένει κατά την εξαγωγήζάχαρης από ζαχαροκάλαμο και ζαχαρότευτλα. Δημιουργείται όταν ο χυμός ζάχαρης, ο οποίος στη συνέχεια επεξεργάζεται σε κρυσταλλική ζάχαρη, πιέζεται από το ζαχαροκάλαμο. Κατά την παραγωγή ενός τόνου ζάχαρης, προκύπτει περίπου ένα τρίτο τόνος μπαγκάσε. Πρόκειται λοιπόν για ένα παραπροϊόν της παραγωγής ζάχαρης με πολλές δυνατότητες...