Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Είναι το λάδι που προέρχεται από τις ελιές που συλλέγονται από την έκταση κατά την αρχή της καμπάνιας (Νοέμβριος), ενώ η ελιά είναι σε πλήρη μεταβολή, πριν φτάσει στην ωρίμανση και συλλέγεται απευθείας από το δέντρο. Προσφέρει πιο ήπιες οργανωληπτικές ιδιότητες σε σύγκριση με το πρώιμο, με χαρακτηριστική πικράδα και καυτερότητα, και πάντα στην κατηγορία "Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο".
... διάφορα μεγέθη με υλικά ποιότητας 8.8.
Κατασκευάζονται από γαλβανισμένο κυματοειδές χάλυβα με επικάλυψη Z-600. Οι διάμετροι κυμαίνονται από 3,82 μ. έως 35,91 μ., και οι αρμοί σφραγίζονται με σφραγιστικό ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες.
Διαθέσιμη επιλογή σε προβαμμένο πράσινο φύλλο, ιδανική για προστατευόμενες περιοχές, καθώς και καπάκια, βάσεις από PVC και σκάλες πρόσβασης. Οι δεξαμενές μας πληρούν...
...Η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο της μέγεθος και την σάρκα της, με διάμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100. Προερχόμενη από τα χωράφια της Ανδαλουσίας, η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια είναι η μεγαλύτερη ελιά που μπορείτε να βρείτε στην ισπανική επικράτεια. Με πράσινο και ελαφρώς χρυσό χρώμα, η υφή της είναι σκληρή, γι' αυτό η ποικιλία της παράγει λίγο λάδι.
...AOVE Envero Arbequina Oleazara. Χωρητικότητα 500 μλ.
Συλλογή 1η εβδομάδα του Νοεμβρίου Πρώτη πίεση, ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΡΥΟ
Αν κλείσεις τα μάτια και φανταστείς μια ελιά το πρωί, των καρπών της που αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα, περνώντας από το πράσινο σε ελαφρώς κοκκινωπούς τόνους, αυτό υποδηλώνει το επίπεδο ωρίμανσης της ελιάς, γνωστό ως ENVERO σε στάδιο πρώιμης συλλογής, είναι αυτό που δίνει νόημα στο...
...Αυτό το λάδι έχει έντονο άρωμα από πράσινη ελιά και νότες από φρέσκο χόρτο. Στη γεύση διατηρεί την ουσία Picual με ισορροπημένη γεύση πικρού και πικάντικου μέτριας έντασης, θυμίζει πράσινη αγκινάρα, πράσινο αμύγδαλο και ντομάτα. Το χρώμα του είναι πολύ έντονο και καθαρό πράσινο.
... αυτόν τον τρόπο την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες, ως εγγύηση διατήρησης όλων των φυσικών του συστατικών.
Οξύτητα: <0,20º
Στο Εθνικό Πάρκο της Σιέρα ντε Καθόρλα, Σεκούρα και Λας Βίγλας, στην Χαέν, όπου συναντώνται ο ποταμός Γουαδαλκιβίρ και ο Αγουαθέμπας. Ένας τόπος ελαιώνων με υψηλή κλίση δίπλα σε ένα μεσογειακό δάσος. Ένα φυσικό βιότοπο για συναισθήματα.
Εδώ είναι όπου η ποικιλία Picual, η πιο σημαντική στον κόσμο, αποκτά πολύ ειδικές συνθήκες.
Η ελιά αναπτύσσεται με υψηλό δείκτη σταθερότητας και υψηλή περιεκτικότητα σε ελαιικό οξύ.
... κατακρήμνιση, φυγοκέντρηση και φιλτράρισμα
Μέθοδος εξαγωγής: Ψυχρή εξαγωγή
Οξύτητα: ≤ 0,8%
Δείκτης υπεροξειδίων: ≤ 20
Οφέλη: Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες και ελαιικό οξύ. Αυτό καθιστά το συγκεκριμένο AOVE ένα από τα πιο υγιεινά στον κόσμο.
Γεύση: Πράσινη πικρή και ελαφρώς πικάντικη, γεύση από πράσινα φύλλα, φρέσκο κομμένο χόρτο, πράσινη μπανάνα και αγκινάρα.
Άρωμα: Παρουσιάζει άρωμα από πράσινες ελιές, πράσινο μήλο, αμύγδαλα και αγκινάρα.
Συνοδεία: Συνοδεύει τέλεια οποιοδήποτε πιάτο,...
...Στη μύτη, σύνθετα φρουτώδη αρώματα από φρούτα, λαχανικά και αποξηραμένα φρούτα; πράσινο μήλο, ακτινίδιο, αμύγδαλο, κουκουνάρι, φύλλο ρόκας και κυπαρίσσι, με μια καβουρδισμένη νότα που προσφέρει μεγάλη λεπτότητα συνολικά.
Στο στόμα, γίνεται αντιληπτή η ίδια οσφρητική εξέλιξη; γλυκιά στην αρχή όπου αναδύονται ξανά το μήλο και το ακτινίδιο. Είναι λαχανική στο κέντρο και βαλσαμική στο τέλος.
Κομψή πικρή και απαλή πικάντικη γεύση καλά ισορροπημένη. Επίγευση αμυγδάλου.
... πράσινο φρουτώδες άρωμα με νότες φρέσκιας κομμένης χλόης και ντομάτας. Ελαιόλαδο μεγάλης σώματος, με ήπια πικράδα και καυτερότητα που υποδεικνύουν το μεγαλύτερο ποσοστό αντιοξειδωτικών (Πολυφαινόλες), χαρακτηριστικά της ελιάς στο βερνίκι της ποικιλίας Picual. Με υψηλότερη περιεκτικότητα σε Ολεϊκό Οξύ, το καθιστά πιο υγιεινό και βασικό συστατικό στη μεσογειακή διατροφή που σήμερα εκτιμάται τόσο...