...Κέντρο από αποσπασμένο ζαμπόν. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και μαλακό λίπος.
Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-30 μηνών.
Διαδικασία Παραγωγής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι και αποσπασμένο.
Βάρος: 1,600 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παραγωγής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι και αποσπασμένο.
Βάρος: 1,600 Kg...