Ηνωμένο Βασίλειο, London
... να λάβει την ετικέτα "υψηλό", το σιρόπι πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 50% μαλτόζη. Συνήθως, περιέχει 40–50% μαλτόζη, αν και ορισμένα έχουν έως και 70%. Χρησιμοποιώντας β-αμυλάση ή μυκητιακή α-αμυλάση, μπορούν να παραχθούν σιρόπια γλυκόζης που περιέχουν πάνω από 50% μαλτόζη, ή ακόμη και πάνω από 70% μαλτόζη (σιρόπι εξαιρετικά υψηλής μαλτόζης). Αυτό είναι δυνατόν επειδή αυτά τα ένζυμα αφαιρούν δύο μονάδες γλυκόζης, δηλαδή ένα μόριο μαλτόζης τη φορά από την άκρη του μορίου αμύλου.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play