Αυτή η κοκκομετρία προσδίδει τα χαρακτηριστικά της στοιχεία και μια ελκυστική οπτική σε όλα τα λαχανικά μείγματα, τηγανιτά, τερίνα, σάλτσες, γέμισεις ...
Τα μανιτάρια που περιλαμβάνονται στη διαδικασία αφυδάτωσης για να προστεθούν σε πιάτα ή να παρασκευαστούν νέα προϊόντα, διατηρούνται πολύ εύκολα, χωρί...
Μανιτάρι Αμυγδάλου / Agaricus Blazei
Το μανιτάρι αμυγδάλου διατίθεται ως ολόκληρο μανιτάρι, κομμάτια, κόκκοι ή σκόνη σε βιολογική ή συμβατική ποιότητ...
Τα μανιτάρια στρειδιών είναι ένα από αυτά τα είδη που αναπτύσσονται στη φύση και είναι βρώσιμα. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη.
Τα αποξηραμένα μανιτάρια στ...
Η προσαρμογένη είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα. Η κύρια ιδιότητα όλων των προσαρμογό...
Μανιτάρια σε διάφορες κοπές
Ο μανιτάρι (Agaricus bispora L.) είναι το πιο δημοφιλές βρώσιμο μανιτάρι στη Γερμανία. Διακρίνεται κυρίως για την πολυμορ...
Απόσταση και Ιστορία του Σιτάκε. Ο Σιτάκε (Lentinula edodes) είναι ένα βρώσιμο μανιτάρι που απαντάται φυσικά στην Ιαπωνία, την Κίνα και την Κορέα. Εκε...
Η μαγεία του δάσους, τα αρώματα της φύσης και οι γεύσεις του φθινοπώρου μας φέρνουν αμέσως στο μυαλό τα μανιτάρια: θρεπτικά και νόστιμα υλικά που αποτ...
Τα εκχυλίσματα από μανιτάρια ως πρόσθετα σε συμπληρώματα διατροφής είναι μια εξαιρετική πηγή φυσικών συστατικών που υποστηρίζουν την υγεία και τη ζωτι...
Τα ραβιόλι σε σχήμα καρδιάς, γεμιστά με μανιτάρια και μαλακό τυρί, είναι ένα υποδειγματικό παράδειγμα ιταλικής γαστρονομικής τέχνης, σχεδιασμένα για ν...