Ο εξοπλισμός λέιζερ LASEST, λόγω της ευελιξίας και των υψηλών δυνατοτήτων του, είναι μια σύνθετη τεχνολογία λέιζερ. Επομένως, για να εργαστούν σε αυτό...
Το σύστημα διάταξης, όπως το σειριακό σύστημα, το ομαδικό σύστημα ή το U σύστημα, είναι από τα πιο προτιμώμενα.
Οι τοίχοι του δωματίου μπορούν να τοπο...
Δυναμωμένοι από την εμπειρία μας στους τομείς των μεταφορών και της ιατρικής,
διασφαλίζουμε τη μεταφορά κάθε αιμοληψίας (μολυσματικά υλικά κατηγορίας ...
Τύπος | 5 ml Υγρού Θρεπτικού Μέσου
IVD | Στειρό | pH 7.1 ± 0.2
25 - 50 τεμάχια Συσκευασία
Αποθήκευση 2-12 °C
Διάρκεια ζωής 5 μήνες
Το Selenite F Broth...
Ευέλικτη Διαρρύθμιση Εργαστηρίου
Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό χώρων για την επιστήμη μας έχει διδάξει πόσο σημαντικό είναι ο σχεδιασμός να είναι επικ...
Συστήματα Εργαστηρίου Φυσικής Χημείας Βιολογίας
Η παραγωγή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορα μεγέθη και υλικά σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη κα...
Στον ιατρικό τομέα, η χρήση προϊόντων επεξεργασίας μετάλλου απαιτεί υψηλότερα πρότυπα για υγιεινές επιφάνειες, αντοχή στη διάβρωση, μηχανική αντοχή κα...
Κατηγορία I
Κατηγορία II A2
Κατηγορία II B2
C1 Τύπος Βιολογικών Ασφαλών Ντουλαπιών
Υπηρεσίες Συντήρησης και Εξυπηρέτησης Βιολογικών Ασφαλών Ντουλαπιών...
Ο αποξηραμένος βοδινός κρέας παρασκευάζεται από κομμάτια που βρίσκονται στο μηρό του βοδινού. Ανάλογα με τις μεθόδους παραγωγής και τα συστατικά που χ...
Το Quana’s Rindstopf Pur, μια καθαρή απόλαυση από 100% μοσχαρίσιο κρέας για τον τετράποδο φίλο σου. Θα σου το ανταποδώσει με χαρά στη ζωή και υγιή εμφ...
Η βιομηχανία τροφίμων επεξεργάζεται σχεδόν όλα τα εντόσθια των βοοειδών. Το λεπτό έντερο (ή βοδινό έντερο) χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή σα...
Είναι η πέμπτη κοπή του μοσχαρίσιου ποδιού και περιλαμβάνει την ανατομική περιοχή του μηριαίου οστού του δικεφάλου.
Το όνομα προέρχεται από το στρογγυ...
Καθαρό φυσικό προϊόν από μοσχαρίσιο κρέας
Βάζο με βίδα, 50 γρ. εκχύλισμα μοσχαρίσιου κρέατος είναι ένα καθαρό φυσικό προϊόν χωρίς πρόσθετα.
Το κρέας β...