... χυμός ζάχαρης κ.λπ. Το υγρό που παράγεται από τη ζύμωση με τη χρήση του TY24 θα αποσταχθεί κανονικά για χρήση ως 96% πόσιμο αιθυλική αλκοόλη ή αλκοόλ πνεύματος για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δείγματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +44(0)151 356 5985 ή στο enquiries@spl-int.com...
...κυριαρχούμενη από την απαλή ζάχαρη","Sucre résiduel":"Υπολειμματική ζάχαρη 16g/l","Taux d'alcoolémie":"Ποσοστό αλκοόλ: 12%","Nez gourmand, expression des fruits mûrs du Chenin, poire blanche et légère salinité odorante":"Γευστική μύτη, έκφραση των ώριμων φρούτων του Chenin, λευκή αχλάδι και ελαφριά αρωματική αλμυρότητα","Vinification":"Ζύμες αυτόχθονες. Ζύμωση και παλαίωση: ζύμωση σε ρυθμισμένη θερμοκρασία και παλαίωση 8 μηνών σε δεξαμενή.","Millésime":"2005","Domaine":"Κτήμα Vincent Denis","Culture":"Παραδοσιακή"}...
... Βιέννης ή flama και παραδοσιακά ζυμαρικά); αλεύρι "Candeal" (ιδανικό για πιο σφιχτές αλλά εύκολες στη δουλειά ζύμες, ψωμί Candeal, churros και τηγανητές ζύμες); αλεύρι "Media Fuerza" (γιαζύμες που απαιτούν καλή συνοχή και συγκράτηση αερίων, ιδανικό για μπαγκέτες σε μηχανοποιημένες διαδικασίες); αλεύρι "Especial" (πολύ καλό γιαελεγχόμενηζύμωση, παραδοσιακές μπαγκέτες, σφολιάτες και χωριάτικο ψωμί); αλεύρι "Gran Fuerza" (ιδανικό για ψωμί του τοστ, roscón de reyes, ensaimadas και αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας). Παράγουμε επίσης ολικής αλέσεως αλεύρι σίτου και αλεύρι σίκαλης.