Γαλλία, Quincampoix
...ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο). Έχει επίσης χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από τη συμβατική ζάχαρη. Επιλεγμένη από τον οικολογικά υπεύθυνο συνεργάτη μας Heincke, αυτή η παραδοσιακή κολομβιανή panela παράγεται στη φάρμα Inspección La Virgen, κοντά στο Quipile, στην επαρχία Cundinamarca. Σε αντίθεση με το 95% της παραγωγής της χώρας, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση εργάζεται εδώ και πολλές δεκαετίες με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.
Χαρτοφυλάκιο (18)
Ισπανία, La Garriga
...Η Ζάχαρη Μη Κεντραρισμένη (azúcar no centrifugado) είναι ένας τύπος ζάχαρης που παράγεται χωρίς τη διαδικασία της φυγοκέντρησης για την αφαίρεση της μελάσας. Είναι μια μη επεξεργασμένη ζάχαρη, που διατηρεί πολλά από τα θρεπτικά συστατικά και τα μέταλλα που υπάρχουν στον χυμό ζαχαροκάλαμου. Ορισμένα κοινά παραδείγματα μη κεντραρισμένης ζάχαρης είναι η panela, η jaggery και η gur. Αυτός ο τύπος ζάχαρης χρησιμοποιείται σε διάφορα μέρη του κόσμου για να γλυκάνει τρόφιμα και ποτά και θεωρείται πιο φυσικός από τη λευκή ζάχαρη.
Χαρτοφυλάκιο (141)
Γερμανία, Bad Bentheim
... χάνονται. Υγιεινές ιδιότητες προϊόντος και εφαρμογές Η panela δεν είναι εκλεπτυσμένη. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα παραμένουν. Η ζάχαρη panela έχει χρυσό κίτρινο έως καραμελένιο καφέ χρώμα. Στην Κολομβία, η βιολογική ζάχαρη panela χρησιμοποιείται κυρίως σε ζεστά και κρύα ροφήματα. Ανάλογα με την επιθυμητή γλυκύτητα, η κατάλληλη ποσότητα αναμειγνύεται με κρύο ή ζεστό νερό.
Χαρτοφυλάκιο (549)
Τσεχική Δημοκρατία, Slatina Brno

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play