... καστανής ζάχαρης: η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη και η σκούρα καστανή ζάχαρη. Η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη έχει πιο ήπια γεύση και χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές όπου επιθυμείται μια διακριτική γλυκύτητα. Η σκούρα καστανή ζάχαρη έχει πιο έντονη γεύση μελάσας και προτιμάται για συνταγές που απαιτούν μια πιο έντονη γεύση καραμέλας.
Η Exim GmbH East-West Trade είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του διεθνούς εμπορίου και ειδικεύεται στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή της, η Exim GmbH έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση εταιρειών από τις δύο περιοχές και στην υποστήριξή τους για την είσοδο σε νέες αγορές. Με μια βαθιά κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των απα...
.../χρυσή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, υπάρχουν και άλλοι διάφοροι τύποι: λευκή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σκούρακαφέζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Το χρώμα εξαρτάται από την ποσότητα της προστιθέμενης μελάσας. Στον Μεσαίωνα, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ανήκε στα ακριβά και σπάνια μπαχαρικά. Η ακατέργαστη ζάχαρη μεταφερόταν σε μορφή ζαχαροκοπτικών στην Δυτική Ευρώπη και εκεί καθαριζόταν σε ζαχαροπλαστεία. Χρήση Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης από τεύτλα. Είναι νόστιμη σε διάφορα πιάτα και ποτά.
...Η σκούρα μελάσα, που παράγεται από το δεύτερο βράσιμο του χυμού ζαχαροκάλαμου, διαθέτει πλούσια, πικρή γλυκιά γεύση και πυκνό μεταλλικό προφίλ. Αυτός ο παχύς, κεχριμπαρένιος έως σκούρος καφέ σιρόπι δεν είναι μόνο βασικό συστατικό στη μαγειρική, αλλά χρησιμεύει επίσης ως πολύτιμο πρόσθετο στις ζωοτροφές. Η ελκυστική του γλυκύτητα και τα διατροφικά του οφέλη το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τη...