...Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδοεξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
... παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε έχει χαμηλά επίπεδα οξύτητας, που είναι μέγιστο 0,8%, χρυσό-πράσινο χρώμα και βελούδινη υφή στο στόμα. Έχει ήπια, φρουτώδη αρωματική γεύση και ελαφρώς πιπεράτη επίγευση.
Είναι ένα ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που προσφέρει όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με υψηλή διατροφική αξία, το οποίο αποτελεί τη βάση της μεσογειακής διατροφής.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα και ψήσιμο, να περιχύνεται σε σαλάτες, ως μέρος ενός ντρέσινγκ, σε ψητά κρέατα, ψητά λαχανικά και φυσικά ως ντιπ από μόνο του.
...Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, που αποκτάται απευθείας από ελιές μόνο με μηχανικές διαδικασίες. Ψυχρή έκθλιψη, Πικουάλ που συλλέγεται τον Οκτώβριο
Με χρώμα χρυσοπράσινο, παρουσιάζει έντονη φρουτώδη οσμή και χρώμα με πράσινες αποχρώσεις. Έχει μεγάλη διάρκεια που κυριαρχείται από μια ευχάριστη πικράδα, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες, ως εγγύηση...