... από τα καλύτερα γαλακτοκομικά συστατικά για τρόφιμα και ζωοτροφές χάρη στη λεπτή γεύση της, το λευκό χρώμα και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Η οικονομικότητά της, η χαμηλή υγροσκοπικότητα και η υδροδιαλυτότητά της συμβάλλουν στην δημοτικότητά της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ζαχαροπλαστικής, καραμέλας και σοκολάτας ως ενισχυτής γεύσης και γλυκαντικό. Η λακτόζη είναι ένα σημαντικό συστατικό στη φαρμακευτική και διατροφική χρήση.
...{"Glucides":"Υδατάνθρακες","5.24":"5.24","MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","21g":"21γρ","Lait de bufflonne, sel, présure,":"Γάλα βουβαλίσιας, αλάτι, πυτιά,","dont saturés":"εκ των οποίων κορεσμένα","Lait de bufflonne et produit à base de lait (y compris lactose)":"Γάλα βουβαλίσιας και προϊόντα από γάλα (συμπεριλαμβανομένου του λακτόζης)","Max 65%":"Μέγιστο 65...