... ορισμένα πιάτα.
Για να προσθέσετε μια πινελιά οξύτητας, μπορείτε να το πασπαλίσετε σε ψητό κρέας ή ψάρι, στο τέλος του μαγειρέματος. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως μαρινάδα για κρέας. Το θυμάρι θα προσθέσει φρεσκάδα στα πιάτα σας, όπως στα ψητά λαχανικά, για παράδειγμα.
Για να προσθέσετε ζωντάνια στις σαλάτες ή στα τοστ σας, μπορείτε να πασπαλίσετε ζάταρ από πάνω. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτό το μείγμα μπαχαρικών σε φρέσκο τυρί κατσίκας, κάτι που θα προσφέρει γευστικότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως βάση για σάλτσα γιαουρτιού.
ΚΟΥΤΙ: 5Kg
ΚΟΥΤΙ: 10Kg...