... αποξηραμένοι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε βιταμίνες A και B, σίδηρο, μαγνήσιο και φώσφορο.
Χρήση
Τα κομμάτια χουρμάδας μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ και στην κουζίνα, οι χουρμάδες συνδυάζονται καλά με ξηρούς καρπούς και τυρί κρέμα. Επίσης, αυτά τα κομμάτια μπορούν να επεξεργαστούν σε επιδόρπια και με διάφορα πιάτα κρέατος και ψαριού.
...ΤΩΡΑ ΝΕΟ: Ο κλασικός fingerfood για μεγάλους και μικρούς!
σχηματισμένο, πανέ, τηγανισμένο
τραγανή κρούστα και ζουμερό στην μπουκιά
ελαφρώς πικάντικη γεύση ψαριού
Συμβουλή επαγγελματία:
Ως fingerfood ή για ενδιάμεσο σνακ με ντιπ ή ως επικάλυψη σε σαλάτες ή σε wrap. Τέλειο για παιδιά με τηγανητές πατάτες, πουρέ πατάτας κ.λπ.
Με την υφή που μοιάζει με ψάρι και την ελαφριά γεύση ψαριού, έχουν...
...Ψάρια για να πάρετε - Μικρές μπουκιές ψαριού από καθαρό κρέας σολομού, πικάντικα καρυκευμένες και νόστιμες. Ως ορεκτικό ή σνακ ενδιάμεσα, ιδανικές και με συνοδεία ντιπ!
μικρές μπουκιές ψαριού από 100% κρέας σολομού (χωρίς άλλες ποικιλίες ψαριού) - Ø περίπου 2,5 εκ. - 3 εκ.
Συστατικά των μπουκιών σολομού: 80% σολομός, κρεμμύδια και μπαχαρικά.
Συσκευασία 500g ή ως συσκευασία αυτοεξυπηρέτησης με 9 μπαλάκια, δύο ξυλάκια και 2 μικρές συσκευασίες κέτσαπ.
Οι μικρές μπουκιές σολομού είναι έτοιμες προς κατανάλωση τηγανισμένες και μπορούν να απολαυθούν ζεστές ή κρύες.