... διάφορα χρώματα πιπεριών, αλλά οι πιο γνωστές είναι οι πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες.
Υγιεινές ιδιότητες της πιπεριάς
Οι πιπεριές είναι πλούσιες σε βιταμίνη A, βιταμίνη C και βιταμίνη B6, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι η βιταμίνη A βρίσκεται κυρίως στις κόκκινες πιπεριές. Για το υπόλοιπο, μια πιπεριά δεν περιέχει άλλες θρεπτικές ουσίες σε σημαντικές ποσότητες.
Χρήση κόκκινου σκόνη πιπεριάς
Η κόκκινη σκόνη πιπεριάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για φρέσκια πιπεριά σε σούπες, στιφάδο και κάρυ. Δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά προσθέτει και χρώμα στο πιάτο σας. Αποξηραμένη ρο…...
...Ελιές σε διάφορες κοπές και ποικιλίες
Ακολουθούν οι ποικιλίες:
Ελληνικού στυλ
Γκαέτα
Καλαμάτα
Νοτσελάρα ντελ Μπελίτσε
Πιχολίν
Ολόκληρες
Μισές
Φέτες
Πάστες
Κύβοι
Γεμιστές με πιπεριές και άλλες πάστες
Με κουκούτσι/χωρίς κουκούτσι
πράσινες/μαύρες...
...είμαστε η LINYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD, ένα εργοστάσιο στην Κίνα, που επεξεργάζεται κυρίως φρέσκα και κατεψυγμένα λαχανικά, ο κατάλογός μας είναι ο εξής:
Κατεψυγμένα λαχανικά,
1. Κατεψυγμένα σκόρδα, κύβοι και πουρές
2. Κατεψυγμένος τζίντζερ, κύβοι και πουρές
3. Κατεψυγμένα κρεμμύδια, κύβοι, φέτες και δαχτυλίδια
4. Κατεψυγμένες κόκκινες/πράσινες/κίτρινες πιπεριές, κύβοι, φέτες και κομμάτια
5...