...Γνωστή σε όλο τον κόσμο ως τυπικό πιάτο της σικελικής κουζίνας, έχει επίσης ενταχθεί στις Π.Α.Τ. του Υπουργείου Αγροτικής Πολιτικής. Μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδια, σέλινο, πράσινες και μαύρες ελιές, κάππαρη, ξίδι, αλάτι, ζάχαρη, πολτός τομάτας από τοπικές ποικιλίες και ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αυτά είναι τα συστατικά της κατανέζικης εκδοχής της CAPONATA. Μαζί με τον σεβασμό στις παραδόσεις και την εμπειρία στην παραγωγή, συμβάλλουν στη διάδοση και στη διατήρηση του ονόματος της Σικελικής Κουζίνας στον κόσμο.
...Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι λιανικές.
Συστατικά: Πράσινες ελιές Σχιστές, λάδι σπόρων ηλίανθου, πιπεριές, αλάτι, σπόροι μάραθου, σκόρδο.
Συσκευασίες: Σακούλες κενές αέρος: γ 500
Έκπτωση 30% από την τιμή χονδρικής.
Ζητήστε τον τιμοκατάλογο.
...Ελιές Γκαέτα, αποπυρηνωμένες ιταλικές ελιές τύπου Γκαέτα, γιγάντιες ιταλικές πράσινες ελιές, παπατσέλες (πιπεριές) σε κουβάδες 5 κιλών. Σκαρόλες, φριαρέλι, μελιτζάνες και αγκινάρες σε λάδι σε βάζα 1 κιλού, ιδανικές για γέμιση ή ως ορεκτικά.