... γάλακτος (ζάχαρη, σκόνη ολόκληρου γάλακτος, πάστα κακάου, βούτυρο κακάου, σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας E322, φυσική γεύση βανίλιας), 30% αμύγδαλα, 2% σκόνη κακάου
Προέλευση
Τα αμύγδαλα προέρχονται κυρίως από την Αμερική, τη Νότια και Δυτική Ευρώπη. Οι μεγαλύτερες περιοχές όπου καλλιεργούνται αμύγδαλα είναι η Καλιφόρνια, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Αυστραλία και η Χιλή. Η επικάλυψη τους με σοκολάτα γίνεται στην Ευρώπη.
...Το πολιτιστικό προϊόν της Ahoj-Brause για ένα υπέροχα αφρώδες και φρέσκο ποτό ή σκέτο ως μια ζωντανή και ξινή εμπειρία γεύσης. Σε τέσσερις κλασικές γεύσεις: Άγριο τριαντάφυλλο, Ρόδι, Πορτοκάλι και Λεμόνι, η σκόνη αφρίζει εδώ και γενιές. Συσκευασμένο σε λευκή χάρτινη σακούλα.
Κωδικός προϊόντος: 110105310
Βασική ποσότητα: 100.0000
Μονάδα: Τεμάχιο
Ελάχιστη παραγγελία: 10000 τεμάχια
Express: Ναι...
...Συστατικά: σχοινόπρασο, πιπεριά, θαλασσινό αλάτι, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, σκόρδο, ρίγανη, θυμάρι, άρωμα (περιέχει: ΣΕΛΕΡΙ, ΚΡΙΘΑΡΙ, ΣΙΤΑΡΙ), κρεμμύδι, ΑΛΕΥΡΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ηλιέλαιο, κουρκουμάς
Χρήση: περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού σε 125 γρ. κρέμα φρέσκα, ξινή κρέμα, γιαούρτι, τυρί κότατζ
Χρησιμοποιήστε τώρα το "Ντιπ Προβάνς με 18% αλάτι" ως διαφημιστικό υλικό ή δώρο. (Για αιτήματα, παρακαλώ στείλτε email στο: info@gojundgoj.de)
Ευχαρίστως προσφέρουμε τα προϊόντα μας και ως ιδιωτική ετικέτα, σε μεγάλες συσκευασίες και για μεταπωλητές.
...Οξυντικός παράγοντας για προϊόντα με ζάχαρη. Το Quick Sour επιτρέπει την προσθήκη μιας ισχυρής στρώσης κιτρικού οξέος χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα του προϊόντος. Το Quick Sour είναι ένας σκόνη οξυντικός παράγοντας που, ανάλογα με την ποσότητα που χρησιμοποιείται, παράγει μια προσαρμοσμένη ξινή γεύση. Η συγκεκριμένη σύνθεση και η τεχνολογία εφαρμογής του αποτρέπουν τη μετανάστευση οξέος, τους λεκέδες και την κολλώδη υφή.