Γερμανία, Nürnberg
...Χρησιμοποιούνται συνήθως ως επικάλυψη για ψωμί, ψωμάκια και μπέιγκελ, καθώς και σε ζαχαρωτά όπως μπισκότα και κέικ. Οι σπόροι σουσαμιού είναι επίσης βασικό συστατικό στο ταχίνι, μια πάστα που χρησιμοποιείται στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής. Εκτός από τις μαγειρικές τους χρήσεις, οι σπόροι σουσαμιού είναι γνωστοί για τη διατροφική τους αξία, καθώς είναι πλούσιοι σε υγιή λιπαρά, πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Χαρτοφυλάκιο (186)
Γερμανία, Schlüsselfeld
Γερμανία, Wörrstadt
...Οι σταθερές σοκολατένιες σταγόνες είναι ιδανικές για να ενσωματωθούν και να ψηθούν σε ζύμες. Δεν λιώνουν κατά το ψήσιμο και προσφέρουν σε κάθε γλυκό μια νόστιμη, σοκολατένια γεύση. Οι σοκολατένιες σταγόνες είναι πολυδιάστατες, π.χ. για διακόσμηση, γαρνίρισμα δημητριακών και επιδορπίων ή απλά για σνακ ενδιάμεσα. Συστατικά: Σκόνη κακάο*, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Εμποτιστικό ΣΟΓΙΑΛΕΣΙΘΙΝ* *= από ελεγχόμενη βιολογική παραγωγή Αλλεργιογόνα: Σόγια Χορτοφαγικό: Ναι Βίγκαν: Ναι...
Χαρτοφυλάκιο (41)
Γερμανία, Hamburg
...Το σόργο είναι μια πολυδιάστατη καλλιέργεια δημητριακών, γνωστή για την αντοχή της στην ξηρασία και την μεγάλη προσαρμοστικότητα της. Ανήκει στην οικογένεια των γρασιδιών και αποτελεί σημαντική πηγή τροφής, ζωοτροφών και βιοκαυσίμων. Το σόργο καλλιεργείται τόσο σε τροπικές όσο και σε εύκρατες περιοχές και έχει διάφορες χρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης κατανάλωσης, της ζωοτροφής και της...
Αντίστοιχα προϊόντα
Σόργο
Σόργο
Άλλα προϊόντα
Μανιτάρια
Μανιτάρια
Χαρτοφυλάκιο (180)
Γερμανία, Schoenebeck
...Μέσω της γεύσης που θυμίζει δημητριακά, το βιολογικό αλεύρι αμάρανθου χωρίς γλουτένη χρησιμοποιείται ευρέως ως υποκατάστατο δημητριακών (για ψωμιά, μπισκότα, μπαρ φρούτων, μούσλι, βρεφικές τροφές, ως πυκνωτικό για σάλτσες). Η γεύση που θυμίζει δημητριακά καθιστά το βιολογικό αλεύρι αμάρανθου χωρίς γλουτένη ιδανικό υποκατάστατο δημητριακών στη βιομηχανία τροφίμων. Για αρτοσκευάσματα όπως πίτες ή...
Χαρτοφυλάκιο (143)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης