... είστε κρεοπώλης που αναζητά να κόψει βαριά και ακόμη και κατεψυγμένα σώματα, τότε αυτή θα είναι η ιδανική λύση. Εναλλακτικά, το σύστημα θα κόψει επίσης ευαίσθητα προϊόντα ψαριών ή ώριμα προϊόντα βοείου κρέατος με ευκολία. Κόψτε εύκολα προϊόντα με ασφάλεια χωρίς κόπο, ύψους 250 χιλιοστών και πλάτους έως 190 χιλιοστών. Αν χρειάζεστε...
Τάση: 230 V μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 230 V / 400 V τριφασικό...
Η Exim GmbH East-West Trade είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του διεθνούς εμπορίου και ειδικεύεται στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή της, η Exim GmbH έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση εταιρειών από τις δύο περιοχές και στην υποστήριξή τους για την είσοδο σε νέες αγορές. Με μια βαθιά κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των απα...
... ζώνη επιτάχυνσης και ζυγίζονται σε μια ζυγαριά ροής.
Οι μερίδες που είναι πολύ ελαφριές ή πολύ βαριές μεταφέρονται από τους ωθητές σε ξεχωριστές ζώνες αποθήκευσης και προωθούνται στον χώρο επεξεργασίας.
Οι σωστά ζυγισμένες μερίδες πηγαίνουν απευθείας στη μηχανή συσκευασίας.
Στον χώρο επεξεργασίας, οι μεμονωμένες φέτες των απορριφθέντων μερίδων αντικαθίστανται για να επιτευχθεί το επιθυμητό βάρος.
Υψηλά ευέλικτη γραμμή τοποθέτησης για μερίδες σε δίσκους
Διαφορετικά μεγέθη και προσανατολισμοί δίσκων είναι δυνατοί
Αυτόματη τοποθέτηση απλών προϊόντων (διαχωρισμένα, χωρίςκόκαλα και κύβους)...
...Ποιότητα Premium Επεξεργασμένου Κατεψυγμένου Χοιρινού
Υγιές για ανθρώπινη κατανάλωση
*Προδιαγραφές:*
- Λευκή επιδερμίδα
- Πλυμένο καθαρό και φρέσκο
- Χωρίς σπασμένα κόκαλα 0%
- Καλά καθαρισμένο και φρέσκο
- Χωρίς μελανιές
- Χωρίς μαύρες πατούσες ή εγκαύματα αμμωνίας
- Χωρίς δυσάρεστες οσμές
- Χωρίς υπερβολικό αίμα ή κηλίδες αίματος
- Η περιεκτικότητα σε υγρασία είναι λιγότερη από 3%
Μέση μήκος...
... κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένο Χοιρινό Μπούτι χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένο Χοιρινό Λάδι με κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένο Χοιρινό Λάδι χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένος Χοιρινός Ώμος χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένος Χοιρινός Λαιμός χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένο Χοιρινό Λάδι χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένο Φιλέτο Χοίρου
Κατεψυγμένο Χοιρινό Κοιλιά Φύλλο Ριγέ, με δέρμα...
... Κατεψυγμένο Χοιρινό Κρέας όπως αναφέρεται παρακάτω ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εκλεκτών πελατών μας.
κατεψυγμένο χοιρινό φιλέτο, χωρίς αλυσίδα, χωρίςκόκαλα
κατεψυγμένα χοιρινά υπολείμματα
κατεψυγμένα χοιρινά μάγουλα, χωρίς δέρμα, Κατεψυγμένα Χοιρινά Κότσια
κατεψυγμένες χοιρινές ράβδοι και χοιρινά κότσια
κατεψυγμένο κανονικό χοιρινό λίπος
κατεψυγμένο μαλακό χοιρινό λίπος
κατεψυγμένο χοιρινό...
...Κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο από τη Βραζιλία
Λεπτομερής περιγραφή:
- Πλυμένο και καθαρό.
- Χωρίς κίτρινο δέρμα.
- Χωρίς φτερά.
- Χωρίς κακή μυρωδιά.
- Χωρίς αίμα.
- Χωρίς μελανιές.
- Χωρίς μαύρες πατούσες.
- Χωρίς ίχνη από βαθιές πληγές.
- Χωρίς καύση αμμωνίας.
- Σπασμένα κόκαλα: κάτω από 3%.
- Ποσοστό υγρασίας: λιγότερο από 1%.
- Αποξήρανση: 8 ώρες στους 0 έως -5 °C...
Η συσκευή Schnitzelmaster για εστιάτορες, κρεοπώλες και catering – η αυτόματη συσκευή Schnitzelmaster για μεγάλες κουζίνες και κρεοπωλεία. Είτε χτυπάτε το κρέας, μια θορυβώδη και όχι και τόσο καθαρή δουλειά, είτε «steaken» το κρέας, όπου η αρχική ποιότητα του κρέατος δεν βελτιώνεται, αλλά μετατρέπεται σε «κιμά». Η διαφορά γίνεται με το Schnitzelmaster. Το «Mastern®» είναι μια ειδική διαδικασία μαλάκυνσης του κρέατος (κατάλληλη για όλα τα κομμάτια κρέατος χωρίςκόκαλα), κατά την οποία οι ίνες του κρέατος τεντώνονται χωρίς να σκίζονται – διατηρεί τον χαρακτήρα του φρέσκου κρέατος.