Ο όμιλος Fuchs εδρεύει στο Dissen (Γερμανία) και είναι η εξειδικευμένη επιχείρηση για μπαχαρικά έως τεχνολογικές λύσεις σε ό,τι αφορά σε ζητήματα γεύσης για τη βιομηχανία τροφίμων και το εμπόριο. Με την ολοκληρωμένη διεθνή τεχνογνωσία μας στο κλάδο και τα προϊόντα που αναπτύσσουμε οι ίδιοι, τα δικά μας εργαστήρια αισθητήρων και τους γευσιγνώστες μπαχαρικών και κρασιών διαθέτουμε εμπειρία άνω των 7...
... τυρί τσένταρ είναι γνωστό για την ευελιξία του και χρησιμοποιείται συνήθως σε διάφορα πιάτα όπως σάντουιτς, μπέργκερ, μακαρόνια με τυρί και σαλάτες. Μπορεί να κοπεί σε φέτες, να τριφτεί ή να λιώσει, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα μαγειρικών εφαρμογών. Το τυρί ταιριάζει καλά με φρούτα όπως μήλα και αχλάδια, καθώς και με κράκερ και ψωμί.
...Πληροφορίες προϊόντος
Οι κράκερ Wasabi είναι τραγανές, ελαφριές, φουσκωτές βάφλες ρυζιού, καρυκευμένες με καυτερό ιαπωνικό ραπανάκι και μια λεπτή νότα σκόρδου. Οι λάτρεις του Wasabi εκτιμούν αυτό το ποικιλόμορφο σνακ.
Συστατικά
Ρύζι, σάλτσα σόγιας (σόγια, σιτάρι), ζάχαρη, λάδι φοινίκων, γεύση Wasabi, άμυλο ταπιόκας, χρωστική: E106a, E141. Το προϊόν περιέχει ψάρι και μουστάρδα. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί. Χρειαζόμαστε αυτούς που πουλάτε.
Προέλευση
δ/α...
... Νιγηρία. Το αλεύρι ταπιόκας χρησιμοποιείται ως συνδετικό υλικό (σε σούπες και σάλτσες), αλλά και ως σημαντικό συστατικό στα κράκερ γαρίδας. Βιολογική ταπιόκα: Η βιολογική ταπιόκα της VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει παραχθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro υποστηρίζει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου.
...Το μπρόκολο σε σκόνη σε ωμή μορφή είναι ένα υπέροχο συστατικό για το καθημερινό πράσινο smoothie και για χυμούς λαχανικών. Η σκόνη μπρόκολου ταιριάζει εξίσου τέλεια στη ζύμη του ψωμιού, στη ζύμη των ωμών κράκερ, στη ζύμη των τηγανίτων, σε ντρέσινγκ σαλάτας, σε σούπες, σε αλείμματα ή σε πράσινες σάλτσες. Η σκόνη μπρόκολου είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, πολύτιμες δευτερεύουσες φυτικές ουσίες, χλωροφύλλη, βήτα-καροτένιο και υψηλά συγκεντρωμένα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Η Kavlak Food and Drinks είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την πώληση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων χονδρικής.
Δημιουργούμε επίσης τη δυνατότητα παράδοσης απευθείας από πόρτα σε πόρτα για τους πελάτες μας.
Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ολόκληρη την γκάμα προϊόντων μας στον τομέα υπηρεσιών, ώστε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι.
Μοτοσικλέτα
Οι πελάτες είναι βασιλιάδες και βασίλισσες για εμ...
... χαρακτηριστική του γεύση και την ιδιαίτερη υφή του.
Ο τυρί τσένταρ είναι γνωστός για την ευελιξία του και χρησιμοποιείται συχνά σε διάφορα πιάτα όπως σάντουιτς, μπέργκερ, μακαρόνια με τυρί και σαλάτες. Μπορεί να κοπεί σε φέτες, να τριφτεί ή να λιώσει, καθιστώντας τον κατάλληλο για μια ποικιλία μαγειρικών εφαρμογών. Ο τυρί τσένταρ ταιριάζει καλά με φρούτα όπως μήλα και αχλάδια, καθώς και με κράκερ και ψωμί.
...Το Βιολογικό Αλεύρι Λινόσπορου μας έχει ποικιλία εφαρμογών: ψωμί και κράκερ, μούσλι, σαλάτες, γαλακτοκομικά προϊόντα και ακόμη και σε κεφτέδες και πανάρισμα.
Το Βιολογικό Αλεύρι Λινόσπορου μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως στη βιομηχανία τροφίμων. Το ψωμί και τα κράκερ ταιριάζουν πολύ καλά με το αλεύρι λινόσπορου. Επίσης, είναι εξαιρετικό ως πρόσθετο σε μούσλι, σαλάτες, γαλακτοκομικά...
...Το Ακατέργαστο Αποκολλημένο Λάδι Σόγιας (CDSO) παράγεται από σόγια. Οι περισσότερες ελεύθερες λιπαρές οξέα και οι γαλακτώδεις ουσίες που υπάρχουν φυσικά στη σόγια αφαιρούνται μέσω μηχανικής, φυσικής ή μερικές φορές χημικής διαχωρισμού. Στη συνέχεια, το λάδι αποκολλάται για εφαρμογές ή κατανάλωση. Αυτό το λάδι σόγιας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες διαφορετικές εφαρμογές όπως το μαγείρεμα, το τηγάνισμα τροφίμων, τη μαργαρίνη, τις σάλτσες σαλάτας και τις μαγιονέζες, τα ψημένα ψωμιά, τα κράκερ, τις τούρτες, τα μπισκότα, τις πίτες και άλλα.
...
• Μπισκότα, κράκερ, βάφλες (εμποτιστές και μέσα απομόνωσης, συστήματα ενζύμων)
• Ζυμαρικά, ατμισμένα ζυμάρια
• Πρώτες ύλες για ψήσιμο
• Ασκορβικό οξύ
• Μέσα ωρίμανσης και οξείδωσης αλευριού
• Μέσα μαλακώματος ζυμάρι
• Υποκατάστατο ADA
• Υποκατάστατο βρωμίου...