...Το αλεύρι από σπόρους χαρουπιού (E410) προέρχεται από τους σπόρους του δέντρου χαρουπιάς. Είναι πλήρως διαλυτό σε ζεστό νερό και σχηματίζει ζελέ σε κρύο νερό. Για αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό μέσο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σταθεροποιητής. Το αλεύρι από σπόρους χαρουπιού είναι γενικά εγκεκριμένο για τρόφιμα και συναντάται συχνά σε μαρμελάδες, ζελέ, αρτοσκευάσματα, κονσέρβεςφρούτωνκαι λαχανικών, καθώς και σε παγωτά και γαλακτοκομικά ποτά.
...Κατασκευή και εμφιάλωση μαρμελάδας / κονσερβών / φρουτοσπαθών.
Παράγουμε και συσκευάζουμε μαρμελάδες / κονσέρβες / φρουτοσπαθές σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τυπικές μας συνταγές.
... ζουμερό κόκκινο χρώμα του. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ευρέως από τη βιομηχανία τροφίμων για κονσέρβες, μείγματα για ψήσιμο, ψωμί, κρεατοσκευάσματα, κονσέρβεςφρούτωνκαι λαχανικών, χυμούς και νέκταρ φρούτων, μαρμελάδεςκαι ζελέ, καθώς και σε μπύρα και κρασί.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E 301
Παραγωγή: Το νατριούχο ασκορβικό παράγεται συνθετικά από το ασκορβικό οξύ.
Το 1974, ο διευθυντής Eberhard Ortlieb ξεκίνησε την παραγωγή μαρμελάδας, γλυκών και επιδορπίων. Έμαθε την τέχνη από τον πατέρα του, ο οποίος τότε παρασκεύαζε αποξηραμένα λαχανικά, κονσέρβεςκαι νόστιμες μαρμελάδες. Αργότερα, οι γλυκές αμαρτίες αντικαταστάθηκαν από την παραγωγή κατεψυγμένων φρούτωνκαι λαχανικών, που παράγονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα για πελάτες της ευρωπαϊκής βιομηχανίας...
...συμπυκνωμένο πλήρες γάλα σε κονσέρβες. Αντίστοιχα, αποξηραμένο γάλα σε σκόνη σε κονσέρβεςκαι σακούλες, διάφορους τύπους τυριού, επεξεργασμένο τυρί, βούτυρο και βούτυρο γκι. Επιπλέον, ασχολούμαστε με κονσερβοποιημένα φρούτα, χυμούς φρούτων, μαρμελάδεςκαι κονσερβοποιημένα λαχανικά, όπως πελτέ ντομάτας. Επίσης, συνεργαζόμαστε με διάφορες γνωστές μάρκες σοκολάτας, μπισκότων και ζαχαρωτών, καθώς και με προμηθευτές μη τροφίμων, όπως τσιμέντο, κεραμικά και μαρμάρινα πλακάκια, κουβέρτες και καλύμματα κρεβατιών.