...Το Baby Milk A2 είναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα βρεφικού γάλακτος που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τη σύνθεση του ανθρώπινου μητρικού γάλακτος. Είναι φτιαγμένο από γάλα αγελάδας που περιέχει την πρωτεΐνη A2 βήτα-καζεΐνη, η οποία πιστεύεται ότι είναι πιο εύπεπτη σε σύγκριση με την πρωτεΐνη A1 βήτα-καζεΐνη που βρίσκεται στο κανονικό γάλα αγελάδας.
Αυτή η φόρμουλα είναι κατάλληλη για μωρά που...
...Προσφέρουμε καζεΐνη, τεχνική σε εγγυημένη ποιότητα, σε σταθερές τιμές και κατάλληλα συσκευασμένη για μεταφορά. Χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του προϊόντος σας ή αναζητάτε μια κατάλληλη υποκατάσταση; Οι ειδικοί μας σε εφαρμογές και προϊόντα είναι στη διάθεσή σας! Η εμπειρία μας και η βαθιά γνώση στον τομέα των ειδικών χημικών και συστατικών διασφαλίζουν ότι είμαστε σε καλή θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τόσο τους πελάτες μας όσο και τους προμηθευτές μας με εξειδίκευση στα προϊόντα και τις εφαρμογές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
... είναι μετατρεπόμενες και διαλυτές φράσεις καζεΐνης. Με την εξουδετέρωση της οξέος καζεΐνης με αλκαλικές διαλύσεις, ακολουθούμενη από εξώθηση, παράγεται καζεϊνικό άλας.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών
Σταθερό σε θερμότητα
Δυνατές ιδιότητες γαλακτωματοποίησης
Πολύ καλή διαλυτότητα
Βελτίωση της υφής
Διατροφικά υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη
Διαλυτό όταν χρησιμοποιείται αλκαλική διάλυση
Η οξέα καζεΐνη είναι χρήσιμη για την παραγωγή καζεϊνικού άλατος...
...Το γάλα για μωρά A2 είναι μια ειδική βρεφική τροφή που μιμείται τη σύνθεση του ανθρώπινου μητρικού γάλακτος. Παράγεται από γάλα αγελάδας που περιέχει την πρωτεΐνη A2-βήτα-καζεΐνη, η οποία θεωρείται ότι είναι πιο εύπεπτη από την A1-βήτα-καζεΐνη που βρίσκεται στο κανονικό γάλα αγελάδας.
Αυτή η φόρμουλα είναι κατάλληλη για μωρά που ενδέχεται να έχουν δυσκολίες στην πέψη του κανονικού γάλακτος...
Η καζεΐνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη και κύριο συστατικό του γάλακτος. Βασικά, διακρίνουμε μεταξύ τεχνικής όξινης καζεΐνης και βρώσιμης καζεΐνης. Για να παραχθεί η καζεΐνη, το ωμό γάλα αποβουτυρώνεται για να παραχθεί αποβουτυρωμένο γάλα. Με την προσθήκη οξέος ή ρεννίνης, η καζεΐνη (γαλακτοπρωτεΐνη) διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος και στη συνέχεια πλένεται, ξηραίνεται και αλέθεται. Με αυτόν τον...