...Ένα κίτρινο πορτοκαλί σκόνη που φέρνει το φωτεινό χρώμα του κουρκουμά με ελάχιστο 1,7 % κουρκουμίνης και καλές βακτηριολογικές προδιαγραφές. Γνωστό για τη γήινη γεύση του, είναι ιδανικό για κάρυ, σάλτσες και υγιεινές τροφές.
...Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Ρίζα
Μέσο εξαγωγής: Αλκοόλη & Εθυλοακετάτη
Φορέας: κανένας/Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Curcuma Longa
Η κουρκούμη είναι ένα κίτρινομπαχαρικό, γνωστό για τις πιθανές ευεργετικές του ιδιότητες λόγω της κύριας δραστικής του ουσίας, κουρκουμίνης.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα...
...Η σάλτσα κάρυ μας είναι μια εξωτικά καρυκευμένη σάλτσα. Συνδυάζει ινδικά μπαχαρικά με την ευρωπαϊκή μαγειρική παράδοση.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παρασκευής σαλτσών κάρυ, αλλά το τυπικό μπαχαρικό είναι πάντα το μείγμα κάρυ, το οποίο της δίνει το κίτρινο χρώμα.
Η σάλτσα κάρυ ταιριάζει σε τηγανητά πιάτα ψαριού και κρέατος όπως φιλέτα, σνίτσελ από μοσχάρι ή χοιρινό, καθώς και σε πουλερικά, θαλασσινά...
... παρόντα φλαβονοειδή διασφαλίζει ότι αυτό το προϊόν είναι μια υγιεινή προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού μπορεί να προστεθεί σε πολλές διαφορετικές συνταγές όπως σαλάτες, σε επιδόρπια, σε αρτοσκευάσματα και σε πιάτα με κρέας. Αυτό το φρέσκο μπαχαρικό χρησιμοποιείται επίσης συχνά σε τσάι.
... και το κίτρινο χρώμα τους. Ιδανικά ως πρόσθετο σε σούπες, σάλτσες και μαγειρευτά πιάτα ή ως μπαχαρικό.
Αριθμός προϊόντος: 7024
Θερμιδική αξία/Ενέργεια: 1055 kJ / 254 kcal
Λίπος: 4.3 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0.37 g
Υδατάνθρακες: 18.6 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 1.57 g
Πρωτεΐνη: 16.4 g
Αλάτι: 0.01 g
Βάρος: 20 g
Συστατικά: Μανιτάρια chanterelle
Αλλεργιογόνα: κανένα
Χώρα προέλευσης: Σερβία
Μάρκα: Dr. Ana Collection
Κατασκευαστής: AnaVita Naturkost GmbH...
...Επιπλέον, το έλαιο μαυροκύμινου μας εντυπωσιάζει εκτός από την βιολογική του ποιότητα με υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6), κυρίως λινολεϊκό και ελαιικό οξύ, καθώς και βιταμίνες.
Το βιολογικό έλαιο μαυροκύμινου μας έχει κίτρινο έως πρασινωπό καφέ χρώμα και πικάντικο άρωμα.
Πιέζουμε το έλαιο μαυροκύμινου από τους μαύρους σπόρους με ήπιο ψυχρό τρόπο, ώστε να μην χάσουμε τα πολύτιμα συστατικά του.