...Αποξηραμένη παντζάρι. Διαθέσιμη σε διάφορες μορφές: κύβοι, κόκκοι, σκόνη
100% φυσική σκόνη παντζαριού χωρίς πρόσθετα. Συσκευασμένο σε χαρτόκουτο. Η περιεκτικότητα αντιστοιχεί σε περίπου 10 κιλά φρέσκου παντζαριού. Κατάλληλο ως χρωστικό τρόφιμο. Κατάλληλο για vegan διατροφή. Παρασκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες για προϊόντα KOSHER και HALAL.
... φαγητό σας μια ευχάριστη αρωματική γεύση και προσθέτει δελεαστικές νότες σε μούσλι, επιδόρπια ή smoothies. Χάρη στις ίνες που περιέχει, η βιολογική αμυγδαλόσκονη μπορεί να απορροφήσει πολύ υγρό. Δένει τις σάλτσες εξαιρετικά και εμπλουτίζει μια ποικιλία συνταγών για μια ποικιλόμορφη διατροφή. Κατά το ψήσιμο, περίπου το 20-25% της αλεύρου σιτηρών μπορεί να αντικατασταθεί με βιολογική αμυγδαλόσκονη.
Αυτό το προϊόν είναι ελεγχόμενο βιολογικότρόφιμο σύμφωνα με το DE-ÖKO-006.
προέλευση: ΗΠΑ
χώρα επεξεργασίας: Γερμανία
συσκευασία: 11,34 κιλά χαρτόκουτο/40 χαρτόκουτα ανά PAL...
...Σε αντίθεση με το λάδι από πράσινους κόκκους καφέ, το βιολογικό λάδι από καβουρδισμένους κόκκους μας δεν είναι τοξικό και εμπλουτίζει γλυκά, σοκολατάκια, παγωτό, τούρτες ή άλλα γλυκά και αρτοσκευάσματα.
Σε αντίθεση με το λάδι από πράσινους κόκκους καφέ, το βιολογικό λάδι από καβουρδισμένους κόκκους μας δεν είναι μόνο ένα τρόφιμο, αλλά ένα πραγματικό γαστρονομικό επίτευγμα. Είτε σε γλυκά, είτε...
...Ποιότητα: Βιολογικό
Προέλευση: Σικελία, Μεξικό, Βόρεια Αφρική, Νότια Ευρώπη
Εφαρμογή: Ψήσιμο, Μαγείρεμα, Συμπληρώματα διατροφής
Ιδιαιτερότητες:
Η αλευρώδης σκόνη από κάκτο χρησιμοποιείται σε διάφορους τομείς εφαρμογής, όπως το ψήσιμο, το μαγείρεμα ή και ως λειτουργικό τρόφιμο.
Ανήκει στα αλεύρια χωρίς γλουτένη και η αλλεργία εμφανίζεται σπανιότερα σε σύγκριση με το αλεύρι σίτου. Μια άλλη καλή ιδιότητα είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, οι οποίες έχουν θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο μεταβολισμό και την πέψη.