... θεωρούνταν ένα από τα σπάνια και ακριβά μπαχαρικά.
Πώς παρασκευάζεται η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (σε σκόνη);
Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο μπορεί να εμφανίζεται σε διάφορες μορφές. Ανάλογα με την ποσότητα μελάσας που φιλτράρεται από το αρχικό προϊόν, το χρώμα της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο γίνεται όλο και πιο ανοιχτό. Η μελάσα είναι ένα προϊόν που επεξεργάζεται μεταξύ άλλων σε...
...Η συμβατική μαγιά καλλιεργείται σε μελάσα με τη βοήθεια αμμωνίας, αμμωνιακών αλάτων και αλκαλίων, συνθετικών βιταμινών, καθώς και θείου και φωσφορικού οξέος.
Πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον, αλλά εξίσου ευέλικτη, η βιολογική μαγιά που χρησιμοποιούμε προέρχεται από γερμανική παραγωγή.
• Σε ένα θρεπτικό διάλυμα από βιολογικά δημητριακά, καθαρό νερό πηγής και ένζυμα καλλιεργούνται επιλεγμένοι...
...Η καστανή ζάχαρη είναι μια μορφή ζάχαρης που ξεχωρίζει για το καφέ χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση της. Παράγεται με την προσθήκη μελάσας σε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη, γεγονός που της δίνει τη πλούσια, καραμελένια γεύση. Η μελάσα προσφέρει επίσης υγρασία στη ζάχαρη, με αποτέλεσμα μια ελαφρώς πιο μαλακή υφή σε σύγκριση με τη λευκή ζάχαρη.
Η καστανή ζάχαρη χρησιμοποιείται συχνά στο ψήσιμο και το...
...Pete&Pavel BIO Rum, γνώση που ναυάγησε πριν από αιώνες στο Μαύρο Δάσος. Ένα απαλό, ισορροπημένο και αρωματικό ρούμι βιολογικής ποιότητας. Παρασκευασμένο από βιολογικήμελάσα ζαχαροκάλαμου, προερχόμενη από βιολογική ζάχαρη.
Σε τρεις φυτείες καρύδας και ζαχαροκάλαμου στην Αφρική και την Ασία παράγουμε καθαρό Arrak (Αράκ), κρασί από φοίνικα και χυμό φοίνικα και εισάγουμε, μεταξύ άλλων, φυσική ζάχαρη φοίνικα, σιρόπι ζάχαρης φοίνικα και μελάσα ζάχαρης φοίνικα με βιολογική πιστοποίηση. Επιπλέον, η PALMS GmbH συμβουλεύει πολλούς μικρούς αγρότες και βιοτεχνίες στην Ασία και την Αφρική σχετικά με την προμήθεια τεχνικών...