... απαιτήσεις! Όλα αυτά γύρω από το χοιρινό, το μοναδικό μας κρέας, την αποκλειστική μας πρώτη ύλη. Μια δέσμευση γύρω από μια στοχευμένη, γαλλική και περιφερειακή παραγωγή. Αυτό που για εμάς είναι μια επιπλέον εγγύηση ποιότητας.
Η FIPSO INDUSTRIE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία χοιρινού κρέατος. Η FIPSO είναι το μόνο σφαγείο στη Γαλλία που εξάγει χοιρινό κρέας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα. Τα προϊόντα της FIPSO διαθέτουν πολλούς πιστοποιητικούς τίτλους. Ορισμένα προϊόντα της παραγωγής είναι αναγνωρίσιμα: IGP χοιρινό από το Νότιο Δυτικό, IGP Ζαμπόν του Μπαγιόν, label rouge χοιρινό από ελεύθερη εκτροφή και αλυσίδα χωρίς ΓΤΟ.
...βοδινό Limousin, μοσχάρι Limousin, γαλλικό χοιρινό, αρνί, άλογο και πουλερικά από την Challans. Το μενού και οι επιλογές του αλλάζουν με την εποχή. Ο τροφοδότης συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς και ετοιμάζει παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα προϊόντα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα πακέτα κρέατος (βοδινό, μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά και μικτό), μπουφέ (ωμά λαχανικά, σαλάτες, ταμπουλέ, πατέ/ριλέτ, ποικιλία αλλαντικών, συνοδευτικά, διάφορα κρέατα επιλογής και πιατέλα τυριών), διάφορα ζεστά πιάτα, ψητά και συνοδευτικά.
... κρέατα (χοιρινό, πάπια...), εξαιρετικά ψάρια από την αλιεία του Σαιν-Ζαν-ντε-Λυζ ή του Άντορ (καλαμάρια, λευκό τόνο, λάμπρο...). Όλες οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται και μαγειρεύονται εδώ, στο εργαστήριό μας των 600 τ.μ. σύμφωνα με τους κανονισμούς ΕΕ και HACCP, από την ομάδα μας των τριών μαγείρων.
...Ανακαλύψτε ξανά τη γεύση των αγροτικών προϊόντων με "το σπίτι των παραγωγών" στη Φλαμανβίλ στην Μάντσα. Η άμεση πώληση από την φάρμα επιτρέπει την αγορά τοπικών προϊόντων απευθείας από τον τόπο παραγωγής. Προσφέρουμε βοδινό, χοιρινό, μοσχάρι, πουλερικά, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και μηλίτες. Ανακαλύψτε και κάντε κράτηση για τα αγροτικά μας προϊόντα στην ιστοσελίδα μας και επισκεφθείτε το κατάστημα στη Φλαμανβίλ για να μπορέσετε να τα δοκιμάσετε!
... στο Νόζεν-συρ-Οίζ, το chorizo μας Made in France είναι μια ειδικότητα από χοιρινό που συνδυάζεται με μπαχαρικά σύμφωνα με μια μοναδική συνταγή που έχει καθιερώσει τη φήμη του chorizo μας.
Τα προϊόντα μας: Σαλάμι από ζαμπόν, Chorizo κοπής, Στικ chorizo, Chorizo PP D32 ραβδί, Φέτες chorizo, Κύβοι chorizo, Θραύσματα chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Φέτες chorizo cular, Chorizo D 55...
Η εταιρεία BERJAC ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο κρεάτων και ψαριών για επαγγελματίες της εστίασης (εστιατόρες, κρεοπωλεία, catering, μπακάλικα, μικρές κοινότητες) και παρέχει υπηρεσίες καταστήματος και πραγματοποιεί τις παραδόσεις της στη Λουάρ-Ατλαντίκ, τη Βαντέ, το Μαιν και Λουάρ: κρέατα (βόειο, μοσχάρι, αρνί, χοιρινό), εντόσθια, αλλαντικά, πουλερικά, φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά, τρόφιμα), ψάρια.
Η εταιρεία BERJAC ανήκει στην οικογενειακή ομάδα CADEGAU: δραστηριότητα BtoB φρέσκων προϊόντων (κρέατα και ψάρια) στη Νάντη (Berjac), τη Ρεν (TG Viandes και Marée) και το Σαμουρ (Savia).
...Η εταιρεία BOUSQUET ειδικεύεται στην κοπή, την επεξεργασία και την εμπορία ποιοτικού κρέατος προς τη RHF/BCT. Προσφέρει κρέας από βοδινό, χοιρινό, αρνί, πρόβατο και μοσχάρι. Ως εγγύηση ποιότητας, από το 2010 η εταιρεία διαθέτει τις πιστοποιήσεις για τη διανομή βιολογικού κρέατος και Label Rouge.
...Η VOLAILLES Vincent ειδικεύεται στη κοπή πουλερικών και στα επεξεργασμένα προϊόντα πουλερικών, καθώς και στο γαλλικό θήραμα.
Πουλερικά. Γαλλικό θήραμα, πουλερικά Fermières Menard & Label Rouge, χοιρινό D'anvial γαλλικής προέλευσης.
Θήραμα: Συλλέγεται από εμάς σε μεγάλες εθνικές περιοχές όπως το Rambouillet ή το Chambord, καθώς και σε μικρές περιφερειακές κυνηγετικές περιοχές. Έχουμε πάντα...
Κατασκευάζουμε και διανέμουμε σε όλη τη Γαλλία και την Ευρώπη μια γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων που προέρχονται από τη ρεουνιόνικη γαστρονομία, όπως- οι μπουκιές, οι νάμς, οι σαμουσάδες, οι ζύμες για σαμουσάδες, οι κεφτέδες μπακαλιάρου, οι καυτερές πιπεριές, οι κρεολικές λουκάνικες και οι καπνιστές λουκάνικες, το σαρκίβ, το καπνιστό άπαχο χοιρινό και το καπνιστό κοτόπουλο. Οι παραδόσεις γίνονται...
GRG SA - Χονδρέμπορος κρέατος στον MIN του Ρενγκίς από το 1984. Η GRG SA είναι η μεγαλύτερη δομή κρεοπωλείου στην αγορά. Βόειο, μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, εντόσθια, σε σφάγιο ή συσκευασμένο σε αποσυμπιεσμένο κρέας, θα βρείτε όλες τις μεγάλες κατηγορίες κρέατος. Είτε η πελατεία σας αναζητά ένα εξαιρετικό προϊόν είτε έναν όγκο σε χαμηλή τιμή, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας χάρη στους πολλούς...
Το χοιρινό είναι το επάγγελμά μας. Είμαστε μάλιστα ειδικοί σε αυτό. Αλλά πριν από 30 χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε το χοιρινό διαφορετικά. Ένα ποιοτικό χοιρινό, από φυλή κρέατος, προερχόμενο από τοπική παραγωγή και παραγόμενο σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές (χοιρινό Label Rouge σε άχυρο, χοιρινό Bleu-Blanc-Cœur και πιστοποιημένο, και σύντομα ένα βιολογικό χοιρινό). Δημιουργούμε νόστιμα προϊόντα...
...ALGO FOODS : Εταιρεία εμπορίας κρεάτων με έδρα το Rungis, ειδικευμένη στην εισαγωγή/εξαγωγή κρεάτων χοίρων. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ή να προσφέρουμε κάθε τύπο κοπής: σφάγιο, ώμος, τεμάχιο, ράχη, στήθος, ζαμπόν, υπολείμματα, λίπος, εντόσθια. Με την ίδια ποιότητα υπηρεσιών όπως για το χοιρινό, την ειδικότητά μας, επεξεργαζόμαστε επίσης βοδινό, αρνί και πουλερικά.
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.
Από την ίδρυσή της το 1974, η Baty viandes είναι μια εταιρεία σφαγής-κοπής, ειδικευμένη στο χοιρινό κρέας, που προμηθεύεται από τοπικούς κτηνοτρόφους. Η εταιρεία Baty-Viandes προσφέρει σήμερα μια ευρεία γκάμα προϊόντων χοιρινού κρέατος, που κυμαίνονται από το γυμνό κρέας μέχρι τη συσκευασία σε UVCI. Τα προϊόντα συσκευάζονται σε μεμβράνη και σε προστατευτική ατμόσφαιρα, με μια γκάμα ημί-αλατισμένων και πικάντικων προϊόντων ανάλογα με τις εποχές. Η εταιρεία διασφαλίζει τη μεγαλύτερη μέρος των παραδόσεών της με τον δικό της στόλο φορτηγών.
Η Viandes de Corrèze έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια μια απαιτητική και βιώσιμη συνεργασία με τους κτηνοτρόφους της περιοχής του Brive και την συνεταιριστική οργάνωση CAPEL, δημιουργώντας αλυσίδες ποιοτικών προϊόντων. Η απαίτησή μας για ποιότητα στις 4 ειδών (μοσχάρι, βοδινό, αρνί και χοιρινό) στηρίζεται στη συνεργασία των δεξιοτήτων μεταξύ αγροτών, κτηνοτρόφων και της τεχνογνωσίας μας ως...
... στην παραγωγή επεξεργασμένων προϊόντων όπως οι ρολό και δεμένες κεφαλές μοσχαριού, οι έτοιμες προς κοπή (PAD) σπάλα (καθαρισμένες χωρίς το νεύρο), οι φέτες συκωτιού βοδινού και μοσχαριού, οι κύβοι νεφρών βοδινού, οι κύβοι μάγουλου βοδινού, οι φέτες ή κύβοι καρδιάς βοδινού και μοσχαριού κ.λπ. Εμπόριο προϊόντων εντόσθιων: η PRODAL κατέχει μια θέση στο περίπτερο των εντόσθιων στο Ρουνγκίς. Εκεί προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα προϊόντων (κρέατα σε vacuum, προϊόντα εντόσθιων, βοδινό, μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα…). Καλέστε μας στο 01 41 80 02 80.
...Η WENCO είναι μια διεθνής εταιρεία εμπορίου εισαγωγής-εξαγωγής που ειδικεύεται σε κατεψυγμένα τρόφιμα (χοιρινό / πουλερικά / μοσχάρι / αρνί / ψάρι) παγκοσμίως. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Η ερώτησή σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη!
Σε ένα φυσικό και αυθεντικό περιβάλλον, η οικογένεια ROUCH διατηρεί, από το 1870, την παραγωγή αυθεντικών προϊόντων της περιοχής, ρουστίκ και γεμάτων γεύση. Χοιρινό από την περιοχή Ariégeois, ξηρή λουκάνικα από συκώτι, λουκάνικο κάτω από στάχτη από την Ariégeois, φουά γκρα, κονσέρβες πάπιας, πατέ από κάπρο, από ελάφι, κ.λπ... Η αλλαντοποιία ROUCH παράγει τα προϊόντα της στο εργαστήριο της, πιστοποιημένο σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στο Ferrières στην Ariège.
Η επιχείρηση Dufour ειδικεύεται στην παραγωγή κρέατος, είτε πρόκειται για αρνί σε σφάγιο ή κομμένο, μοσχάρι, χοιρινό ή ακόμα και βοδινό, η επιχείρηση μπορεί να το παραδώσει έτοιμο προς ψήσιμο ή έτοιμο προς κατανάλωση. Ο Όμιλος DUFOUR μπορεί να προσφέρει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων πολυκρέατος, από το σφάγιο μέχρι τη συσκευασία σε δίσκο.
Ανεξάρτητη μικρή και μεσαία επιχείρηση, ειδικευμένη στην πώληση φρέσκων κρεάτων και κοπών φρέσκων κρεάτων σε συλλογικότητες. Κρέατα αποκλειστικά από ΓΑΛΛΙΑ (εκτός από αρνί). Σύντομος κύκλος προμήθειας σε μοσχάρι-μοσχάρι-χοιρινό. Κρέατα απευθείας από γαλλικό σφαγείο. Εμπόριο πουλερικών και αλλαντικών (προέλευση Γαλλία). Παράδοση από εμάς σε όλη τη ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Ανάδοχος δημόσιων συμβάσεων. Αναφορά σε ομάδες συλλογικής εστίασης και ομάδες αγορών.
Η επιχείρησή μας, που εδρεύει στο ΜΟΝΤΟΜΠΑΝ στην περιοχή 82, προσφέρει κρέατα από βοδινό, αρνί, μοσχάρι και χοιρινό που προέρχονται από την Οξιτανία. Επιλέγουμε και αγοράζουμε εμείς οι ίδιοι τα ζώα από τους προμηθευτές μας. Η παράδοση μπορεί να γίνει σε σφάγιο ή σε κενό αέρος κομμάτια. Δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις σε ιδιώτες. Η VIANDES OCCITANES απαρτίζεται από μια ομάδα επαγγελματιών που είναι στη διάθεσή σας.