Η γεύση, το περιβάλλον και η ποιότητα είναι τα κριτήριά μας. Παράγουμε και επιλέγουμε μέλια από την περιοχή της Προβηγκίας και αλλού, βιολογικά μέλια και πρωτότυπα προϊόντα με βάση το μέλι: προϊόντα που είναι καλά, φυσικά και υγιεινά.
Ήλιες γεύσεις, αρώματα της Μεσογείου διαδέχονται το ένα το άλλο για να γεμίσουν τα τραπέζια του απεριτίφ ή να δώσουν μια απροσδόκητη γεύση σε κλασικές συνταγές. ΤΑΠΕΝΑΔΕΣ, πράσινη, μαύρη, μελιτζάνα, κόλιανδρος, λεμόνι, πικάντικη, πιπέρι, βασιλικός, ντομάτα, αντζούγια. ΑΝΤΙ-ΠΑΣΤΙ, αποξηραμένες ντομάτες σε λάδι, ψητές μελιτζάνες σε λάδι, καρδιές αγκινάρας σε λάδι. Σαλάτες από αγκινάρα, μελιτζάνα...
...Η Fromagerie de Banon είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία στον τομέα του τυριού. Το "Banon" είναι ένα τυρί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, καθώς και μια ευρεία γκάμα φρέσκων και ωριμασμένων τυριών από κατσικίσιο γάλα. Η παρασκευή των τυριών μας υπόκειται σε προσεκτική και συνεχόμενη φροντίδα από την επιχείρηση, με σκοπό να διατηρηθεί η αυθεντικότητα, η γεύση και η γεύση των τυριών του παρελθόντος προς μεγάλη ευχαρίστηση των πελατών της. Η επιχείρηση επιθυμεί να μεταφέρει μέσω της γεύσης, μια παράδοση και μια συγκεκριμένη ποιότητα στους πελάτες της.
...Είναι να τολμάς να ανακαλύπτεις σε λίγο χρόνο απίθανους και παράξενους κόσμους. Είναι να απορροφάς και να χωνεύεις αληθινά κοσμήματα δημιουργίας σε λίγο χρόνο, και συχνά να βγαίνεις με μια ευχάριστη γεύση ότι ήταν πολύ λίγο. Το τσίρκο των ψύλλων Cirque et Pique είναι μια τέλεια απεικόνιση αυτού. Σε έναν κόσμο από πρόχειρα και ανακυκλωμένα υλικά, συνδυάζοντας μαγικές και θεατρικές παραστάσεις, το...
Η εταιρεία AQUITAINES SPECIALITES είναι ειδικευμένη στην κατασκευή και διανομή κανέλων του Μπορντό.
Η συνταγή του κανέλου του Μπορντό μεταδίδεται από γενιά σε γενιά εδώ και αιώνες. Η μοναδική του γεύση, η τραγανή του κρούστα και η μαλακή του καρδιά είναι το αποτέλεσμα μιας αργής και προσεκτικής παραγωγής.
Η επιχείρηση AQUITAINES SPECIALITES είναι πιστοποιημένη με IFS και BRC, αυτές οι πιστοποιήσεις διασφαλίζουν στους καταναλωτές ποιότητα, ιχνηλασιμότητα και ασφάλεια τροφίμων.
Η Maison Champagne Henri Blin ασκεί την τέχνη του σαμπάνιας ενώ κατέχει έναν αξιοσημείωτο χαρακτήρα και στυλ. Βρισκόμενη στο Βινσέλ, στη μέση της Κοιλάδας του Μαρν, η σαμπάνια H.BLIN χρησιμοποιεί κυρίως ένα από τα πιο εκπληκτικά σταφύλια της περιοχής: το Meunier. Αυτό το σταφύλι προσφέρει μια μοναδική και εκπληκτική γεύση με φρεσκάδα και φρουτώδη νότες γεμάτες αποχρώσεις.
... τον σεβασμό στη φύση που αυτή η επιχείρηση κατάφερε να δημιουργήσει γεύσεις τόσο αυθεντικές και μοναδικές. Οι "cueilleurs de douceurs" είναι πρώτα απ' όλα δημιουργοί για τη γεύση και το πάθος των λάτρεις των σιροπιών.
Η εταιρεία Bellenature είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην παραγωγή βιολογικών ελιών, τα προϊόντα της οποίας πωλούνται σε όλη την Ευρώπη και αντικατοπτρίζουν την ποιότητα και την τεχνογνωσία της. Με περισσότερες από 50 αναφορές, η Bellenature κατατάσσεται ως ηγέτης στην αγορά των βιολογικών ελιών. Η επιτυχία αυτών των προϊόντων οφείλεται στον σεβασμό μιας παραδοσιακής μεθόδου παραγωγής, η οποία επιτρέπει την απόκτηση προϊόντων υψηλής ποιότητας, με μοναδική γεύση, και πλήρη σεβασμό στο προϊόν, τον καταναλωτή και το περιβάλλον.
Σε ένα φυσικό και αυθεντικό περιβάλλον, η οικογένεια ROUCH διατηρεί, από το 1870, την παραγωγή αυθεντικών προϊόντων της περιοχής, ρουστίκ και γεμάτων γεύση. Χοιρινό από την περιοχή Ariégeois, ξηρή λουκάνικα από συκώτι, λουκάνικο κάτω από στάχτη από την Ariégeois, φουά γκρα, κονσέρβες πάπιας, πατέ από κάπρο, από ελάφι, κ.λπ... Η αλλαντοποιία ROUCH παράγει τα προϊόντα της στο εργαστήριο της, πιστοποιημένο σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στο Ferrières στην Ariège.
Επιχείρηση χειροτεχνίας της οποίας η κύρια δραστηριότητα είναι η παραγωγή ειδικών προϊόντων από την Προβηγκία για αλείμματα κατά την απεριτίφ (ταπενάδες, τιάν, πιστούς…) και μαγειρεμένων καρυκευμάτων (μαρμελάδες κρεμμυδιού, σύκου, μουστάρδες Προβηγκίας…..) Η προτεραιότητα δίνεται στην επιλογή των πρώτων υλών, στην ποιότητα, στη γεύση. Ο Γιάννης Μπος, επαγγελματίας σεφ από πατέρα σε γιο (18...
... προσφέρει μια όμορφη επιλογή ψαριών με την εμπορία φρέσκων θαλασσινών όπως το εκτρεφόμενο λαβράκι ή η εκτρεφόμενη τσιπούρα, καθώς και την πώληση καβουριών. Αυτό είναι μόνο μια γεύση από όσα μπορούμε να σας προσφέρουμε. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο αποκλειστικά για άμεσες απαντήσεις στο 01 46 87 62 17 ή με φαξ στο 01 46 87 63 60 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μόνιμες παραλαβές φρέσκων ψαριών.
Η FRUIT GOURMET είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία, τη συσκευασία και τη συντήρηση των αποξηραμένων φρούτων. Η Fruit Gourmet έχει αναπτύξει και τελειοποιεί μια μοναδική διαδικασία προετοιμασίας και επαναϋδάτωσης που μετατρέπει τα αποξηραμένα φρούτα, είτε συμβατικά είτε βιολογικής γεωργίας, σε μαλακά φρούτα με απαράμιλλη γεύση. Από την προμήθεια μέχρι την προετοιμασία, την επαναϋδάτωση, τη συσκευασία, την παστερίωση και την αποστολή των μαλακών φρούτων, ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα.
... καινοτομία και την ποιότητα. Διαθέτουμε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη συσκευασία και το ψήσιμο: μια συσκευασία κενής αέρος για καλύτερη συντήρηση και μια διαδικασία μαγειρέματος που επιτρέπει το ψήσιμο των σπόρων σε φούρνο συνεχούς λειτουργίας αντί να τηγανίζονται, για πιο αυθεντική γεύση και για να διατηρούν όλες τις θρεπτικές τους αξίες.
... γενιά συνεχίζει να διατηρεί την παράδοση παράγοντας αυθεντικά προϊόντα. Η καλή γεύση του παρελθόντος διατηρείται ενώ προστίθεται μια πινελιά μοντερνισμού.
Γνώσεις που κληρονομήθηκαν από μια μακρά οικογενειακή παράδοση αλλαντοποιών στο Lacaune
Το Lacaune είναι ένα θερμικό χωριό στην καρδιά του φυσικού περιφερειακού πάρκου του Haut Languedoc.
Βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων, η καθαρότητα και η...
Λίγες ψίχες τρέλας...
Οι συνταγές των μπισκότων και των γλυκών της Maison Miettes είναι χωρίς γλουτένη. Χρησιμοποιούμε αλεύρια όπως το ρύζι και το καλαμπόκι που προσφέρουν στα μπισκότα μια ασύγκριτη τραγανότητα. Η γεύση είναι στην καρδιά της προσέγγισής μας και βάζουμε την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία της. Όταν απολαμβάνετε ένα γλυκό, εκτιμάτε την τραγανότητα του, έπειτα το άρωμα: τη στρογγυλάδα του καβουρδισμένου φουντουκιού, τη γλυκύτητα της βανίλιας, τη φρεσκάδα του λεμονιού. Η μικρή πινελιά από ανθό αλατιού σας αφήνει τότε μια αξέχαστη ανάμνηση στο στόμα.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ
Ανακαλύψτε μέσα από την παραγωγή μας φρούτων και λαχανικών, μια απαράμιλλη γευστική ποιότητα που προέρχεται από την δική μας παραγωγή και το δίκτυο τοπικών αγροτών. Φρέσκα φρούτα και λαχανικά που έχουν συγκομιστεί πρόσφατα και είναι πλήρως ώριμα για να ανακαλύψετε την αληθινή γεύση και τις γεύσεις της περιοχής μας.
Σας προσκαλούμε στην εκμετάλλευσή μας που είναι αφιερωμένη...
Η εταιρεία Pasquier ειδικεύεται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων. Από πάνω από 30 χρόνια, η Brioche Pasquier γνωρίζει πώς να προσφέρει προϊόντα ταυτόχρονα απλά και νόστιμα. Η επιθυμία μας είναι να κάνουμε ή να ξανακάνουμε τους καταναλωτές μας να ανακαλύψουν τη γεύση των αυθεντικών προϊόντων και των παραδοσιακών συνταγών. Η τάρτα τατίν, η παραδοσιακή μπισκότα, το γάλα... τα προϊόντα Brioche Pasquier είναι λίγο πολύ οι «Μαντλέν του Προυστ» μας!
... Ευρωπαίων επαγγελματιών όσον αφορά τη γεύση, τη συσκευασία και την ποιότητα. Η χρώση των φρούτων είναι εξαιρετική, η γεύση είναι γλυκιά και πολύ αρωματική, η σάρκα είναι ζουμερή και χωρίς ίνες. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε ζάχαρη σε σκόνη προέλευσης Βραζιλίας, ρύζι προέλευσης Ταϊλάνδης, Βιετνάμ και Ινδίας, ψάρι από όλο τον κόσμο.
1ος παραγωγός στη Γαλλία και την Ευρώπη μελιού θυμαριού και μανούκα. Αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στην ποιότητα του μελιού θυμαριού-μανούκα. Πολύ γευστικός, η εξαιρετική του γεύση τον καθιστά μέλι πολυτελείας. Το πωλούμε σε όλη τη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Έχει επίσης πολύ σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες (σκαφίδες, εκζέματα, ψωρίαση, πληγές, εγκαύματα, πονόλαιμοι, ουλίτιδα....) Τα προϊόντα μας: μέλι θυμαριού-μανούκα, μέλι θυμαριού-μανούκα με σαφράν, μέλι θυμαριού-μανούκα με χρυσά πέταλα, Υδρόμελο του Ιππότη Μπράιαν 13.5°, Υδρόμελο με χρυσές νιφάδες του Ιππότη Μπράιαν.
... χάσει τη γεύση της (lavado). Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις παραδόσεις ενός κύκλου yerba mate, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο με τίτλο οι 8 εντολές ενός κύκλου yerba mate. Τώρα που είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, ας ετοιμάσουμε το Mate σας! Βήμα 1: Γεμίστε τη γουρουνίτσα Γεμίστε τη γουρουνίτσα σας μέχρι το ½ έως το ¾ με Yerba Mate. Βήμα 2: Η κλίση Καλύψτε την κορυφή της γουρουνίτσας με...
...η εταιρεία douceurs de sahara, που εδρεύει στη Μασσαλία καθώς και στην περιοχή του Παρισιού, σας προτείνει χουρμάδες γνωστούς σε όλο τον κόσμο για την εκλεπτυσμένη γεύση και την τρυφερότητά τους. Φυσικά, πρόκειται για τους διάσημους χουρμάδες deglet nour που προέρχονται από την Αλγερία, πιο συγκεκριμένα από την Μπισκρά "Tolga".
Ποικιλία βάρους: 200g, 500g, 1kg... 5kg. Έχετε τη δυνατότητα να...
... συνδρομητές στις γευσιγνωσίες τους και τους καθοδηγεί στο φυλλάδιο. Περιγράφει όλες τις μπύρες του πακέτου, αναφέροντας το στυλ τους, τη θερμοκρασία, τα αρώματα στη μύτη, στη γεύση κ.λπ. Το φυλλάδιο περιλαμβάνει επίσης μια συνταγή με βάση την μπύρα και ένα λεξικό. Τα πακέτα θα είναι πολύ διαφορετικά καθ' όλη τη διάρκεια των μηνών: κλασικά, μεγάλα κρασιά, ανακαλύψεις. Ο στόχος του Hops&Beer είναι να σας...
Με 90 χρόνια εμπειρίας, η La Bresse SAS είναι αναγνωρισμένη για την εμπειρία της στον τομέα των αλλαντικών και την ποιότητα των προϊόντων της. Δηλώνουμε την προσήλωσή μας στη γεύση και την παραδοσιακή τέχνη των αλλαντικών. Οι ομάδες μας διατηρούν τη μνήμη των παλιών συνταγών και την γαστρονομική παράδοση της Bresse και της περιοχής Rhône-Alpes, προσαρμόζοντάς την στις εξελίξεις των προσδοκιών των...
... τεχνίτες μας, προκειμένου να διατηρηθεί όλη τους η γεύση. Τα φρούτα συλλέγονται σε ώριμη ηλικία για να διατηρήσουν τα αρώματά τους. Χάρη σε μια γρήγορη βράση, που πραγματοποιείται σε μικρές κατσαρόλες, η γεύση του φρούτου διατηρείται πλήρως. Sucré Nature: μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εμπορίου γλυκών προϊόντων από την περιοχή, αυθεντικών και 100% γαλλικών!
...μπαρ, catering ... ταξιδέψτε τους πελάτες σας στη Λατινική Αμερική μέσω των τροπικών φρούτων μας!!! Τι είναι ο πολτός φρούτου; Είναι πιθανό να αναρωτιέστε αυτή την ερώτηση, καθώς δεν είναι ακόμα διαδεδομένος στους ιδιώτες στη Γαλλία. Είναι κυρίως στη Νότια Αμερική που αυτός ο τύπος προϊόντος είναι πολύ κοινός, καθώς η γεύση και οι φυσικές του ποιότητες διατηρούνται. Αυτή η μεγάλη ήπειρος είναι γεμάτη από φρέσκα εξωτικά φρούτα, αλλά οι χρόνοι μεταφοράς από μια χώρα σε άλλη προκαλούν μερικές φορές υπερβολικές απώλειες. Χωρίς χρωστικές, χωρίς αρώματα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
... πρωτότυπες μίξεις και περιορισμένες σειρές: ανισέτ, λικέρ μέντας, καφέ αλκοολούχα ποτά κατά παραγγελία, ωρίμανση ρουμιών, ουίσκι... Ως έμπορος από το 1769, η Maison Prunier συνδυάζει την τέχνη της ωρίμανσης και της σύνθεσης επιλεγμένων αποσταγμάτων με προσοχή. Η ποιότητα των ιστορικών αποθηκών και του χώρου του Gimeux προσδίδει στα προϊόντα της Maison Prunier μια απαράμιλλη γεύση. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: http://www.cognacprunier.com...
... τραγανής υφής της προσδίδει μια εξαιρετική γεύση και χαρακτήρα.
Κεντρικό προϊόν της σειράς τρούφας σε κονσέρβα, η Μαύρη Τρούφα 1ης Βρασμού, όταν μαγειρευτεί σωστά, αποκαλύπτει ένα άρωμα σχεδόν εξίσου ισχυρό με αυτό μιας φρέσκιας τρούφας και ευχαριστεί τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
...ξενοδοχεία, γηροκομεία, σχολεία, εταιρικές καντίνες, κάμπινγκ. Οι πελάτες μας είναι ποικίλοι και διαφορετικοί. Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε για την επιχείρησή σας ένα προσαρμοσμένο προϊόν που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χειροποίητα και ψήνονται σε πέτρα για αυθεντική γεύση. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά που επιλέγονται τοπικά...