Ανακαλύψτε τον Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, ο οποίος κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων σοκολατοποιών της Γαλλίας και δημιούργησε το 1977 στο Quiberon το διάσημο CBS® (Καραμέλα με Αλμυρό Βούτυρο), ένα θαύμα με απαράμιλλη γεύση! Ως μεγάλος σοκολατοποιός, ο Henri Le Roux έχει περισσότερες από 80 δημιουργίες στο ενεργητικό του! Επιλέγει τις καλύτερεςποικιλίες κακάου και τις καλύτερες...
... υποστεί την θανατηφόρα δράση των σύγχρονων χημικών λιπασμάτων, περισσότερες από τριάντα ποικιλίες μη κλωνοποιημένων αμπελιών έχουν φυτευτεί από το 1971 από την οικογένεια Guibert. Οι αποδόσεις είναι φυσικά χαμηλές, 37 εκτάρια ανά εκτάριο κατά μέσο όρο. Ζωντανοί οίνοι με τεράστιο αρωματικό δυναμικό και εξαιρετική ικανότητα παλαίωσης! Οι οίνοι Moulin de Gassac προέρχονται από τις καλύτερες επιλεγμένες περιοχές όμορφων αμπελώνων του Λανγκεντόκ. Ένα μπουκάλι κρασί Moulin de Gassac είναι η ψυχή μιας αρχαίας πολιτισμού που φτάνει στα χείλη σας.
...Το Domaine de La Condamine βρίσκεται στην καρδιά της αμπελουργικής πεδιάδας του Λανγκντόκ, ανάμεσα στη Μεσόγειο και τις Σέβεννες. Στο Thézan Les Béziers, το κτήμα σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την ψυχή και τους πλούτους του. Η σειρά "La Condamine", με ποικιλίες Chardonnay, Syrah και Cabernet, είναι μια πρόσκληση για να μοιραστείτε τις γεύσεις του ήλιου του νότου. Η σειρά "Santa Estela", η ανώτερη σειρά του κτήματος, θα συνοδεύσει τις καλύτερες στιγμές της συντροφικότητάς σας.
Η εταιρεία STAR FRUITS είναι εξειδικευμένη και αναγνωρισμένη στον τομέα της παραγωγής και πώλησης φυτών φρούτων, μοσχευμάτων και εμβολίων (δέντρα, θάμνοι, φυτά με φρούτα και άλλα). Από σχεδόν 50 χρόνια, η STAR FRUITS αναζητά σε όλο τον κόσμο τις καλύτερεςποικιλίες φρούτων.
...Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ μας, που ιδρύθηκε το 1938 από τον συνεταιρισμό "Le Clocher Vert", περιλαμβάνει αφοσιωμένους αμπελουργούς, ευγενείς ποικιλίες σταφυλιών κάτω από τις καλύτερες εδαφοκλιματικές συνθήκες, καθώς και μια λογική προσέγγιση της αμπελουργίας που περιορίζει τη χρήση φυτοφαρμάκων και μυκητοκτόνων. Σήμερα, περίπου εκατό αμπελουργοί προσφέρουν τον καρπό του πάθους και της εργασίας τους κατά την...
... (κλάδεμα, κοπή, μεταφορά). Προμηθεύουμε ποιοτικό ξύλο, επιλεγμένο από τις καλύτερεςποικιλίες. Ως αληθινοί λάτρεις του δάσους, εκτελούμε τη δουλειά μας με πάθος, σεβόμενοι το περιβάλλον και με μέριμνα για την προστασία του οικοσυστήματος.
Ο ξίδι του Ορλεάν, είναι ένας συνδυασμός τριών στοιχείων: της θερμοκρασίας, του αέρα και του χρόνου. Στην Martin Pouret, ένας άλλος παράγοντας μπαίνει στην εξίσωση, η ποιότητα των κρασιών που χρησιμοποιούνται ή πώς ένα κρασί γίνεται καλό ξίδι. Χρησιμοποιούμε μόνο κρασιά που προέρχονται από τις καλύτερεςποικιλίες του γαλλικού αμπελώνα, όπως αυτές της κοιλάδας του Λίγηρα (Cabernet franc, ...), του...