Το MAS DEL PERIE βρίσκεται στους ψηλότερους λόφους του Cahors, με το Malbec να είναι η κύρια ποικιλία σταφυλιού. Στο MAS DEL PERIE, η γεωργία είναι βιοδυναμική και σέβεται το περιβάλλον. Η οινοποίηση του σταφυλιού στο κελάρι γίνεται φυσικά, χωρίς οινολογικά πρόσθετα, και η παρακολούθηση του κρασιού μέχρι την ωρίμανσή του, σε τσιμεντένιες δεξαμενές, βαρέλια και μεγάλα δοχεία, ακολουθεί την προσωπικότητά του.
... προσφορά στους αμπελώνες, ενώ περιορίζει σημαντικά τις επεμβάσεις. Έτσι, τα εδάφη αποκτούν ισορροπία και ενισχύονται φυσικά απέναντι στις επιθέσεις. Ο αμπελώνας, όπως και τα σταφύλια, επωφελούνται πλήρως από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η απογύμνωση και οι πράσινες συγκομιδές επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο των αποδόσεων και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού, το οποίο ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC διατίθεται μέσω του εμπορίου του Μπορντό, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας για εξαγωγή.
Ιδρυμένη το 1947, η Radoux έχει καταφέρει να επιβληθεί ως ένα μεγάλο όνομα στον τομέα της βαρελοποιίας και να κατακτήσει τους μεγαλύτερους παραγωγούς κρασιού και αποσταγμάτων στη Γαλλία και στον κόσμο.
Η παραγωγή της σε βαρέλια, τύπους και μεγάλες συσκευασίες, δεξαμενές και φούντες διατηρεί εδώ και πάνω από 70 χρόνια την γαλλική αριστεία στη βαρελοποιία.