...Ο βιολογικός πράσινος πιπεριά είναι μια ποικιλία γλυκού πιπεριού με το λατινικό όνομα Capsicum Annuum. Η πιπεριά ανήκει στην οικογένεια των Σολανωδών. Η FRDP έχει αναπτύξει γεωργικές αλυσίδες στην Ισπανία εδώ και πολλά χρόνια. Γρήγορα μετά τη χειρονακτική συγκομιδή, οι φρέσκες πιπεριές αποσπώνται από τους σπόρους, πλένονται, κόβονται, ψήνονται και στη συνέχεια καταψύχονται IQF.
Πράσινηπιπεριά προερχόμενη από βιολογική γεωργία: 100%
Συνολική ενέργεια: 49 Kcal 208 kJ
Διαιτητικές ίνες: 2,8 g
Πρωτεΐνες: 1,4 g
Αλάτι: 0,16 g...
Ο σεφ Jean-Michel Querci, από την Κορσική, θέλει μέσω των δημιουργιών του να μοιραστεί την αγάπη του για τα προϊόντα του νησιού του. Εφευρέτης της μαρμελάδας με βάση το Brocciu (φρέσκο τυρί από την Κορσική), ο σεφ μας προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες του. Η σειρά "O Mà" είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει γλυκές απολαύσεις (μαρμελάδες, αλείμματα, αρωματισμένα σάκχαρα, γλυκά) έως α...
...κολοκυθάκι, πιπεριά, ντομάτα. Σκόρδο απεριτίφ ινδικό, προβηγκιανό, ανατολίτικο. Λαχταριστές αγκινάρες, πιπεριές, ντομάτες. Οι χρήσεις είναι πολλές και ανοίγουν την μυστική πόρτα μιας δημιουργικής κουζίνας γεμάτης αλμύρα του νότου. Εξίσου πρωτότυπο και νόστιμα εκπληκτικό, το σκόρδο στο απεριτίφ ανανεώνει τη φόρμουλα.