... να διατηρηθεί για 10 χρόνια. Αυτός ο όμορφος συνδυασμός Merlot και Cabernet Franc σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη, υποδηλώνει μια ωραία πυκνότητα σε έναν φρουτώδη και απαλό χυμό. Είναι ΒΙΟ, με δυνατότητα παλαίωσης 10 ετών.
Ποικιλίες: Merlot (70%), Cabernet Franc (30%)
Παραγωγός: Οικογένεια Dupuy στο Monbadon (33570)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2018...
... ποιότητά τους. Ο φυσικός κύκ των φυτών τηρείται, χωρίς την προσθήκη χημικών μορίων.
Εφαρμόζουμε ήπιες μεθόδους εξαγωγής όπως η απόσταξη με ατμό χαμηλής πίεσης. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει τη μετατροπή των φυτών σε υπερ-αποτελεσματικούς συνδυασμούς αιθέριων ελαίων και ανθικών υδάτων.
Συνολικά, ο τομέας μας προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της διατήρησης της φύσης και μιας γεωργίας που σέβεται το περιβάλλον.
Ανακαλύψτε τα αιθέρια έλαιά μας, τα υδρολάτα, τα φυσικά φυτικά έλαια.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
... (dégué), sankhal, thiére και fonio. Η πάστα φυστικιών μας γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, όπως και ο 100% φυσικός χυμός Bissap. Είμαστε κύριος προμηθευτής των χονδρεμπόρων εξωτικών προϊόντων από τη Δυτική Αφρική, των εξωτικών καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ.
Τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή χημικών. Παράγονται από φρέσκα φρούτα και λαχανικά που κόβονται στο εργαστήριό...
... υποστεί την θανατηφόρα δράση των σύγχρονων χημικών λιπασμάτων, περισσότερες από τριάντα ποικιλίες μη κλωνοποιημένων αμπελιών έχουν φυτευτεί από το 1971 από την οικογένεια Guibert. Οι αποδόσεις είναι φυσικά χαμηλές, 37 εκτάρια ανά εκτάριο κατά μέσο όρο. Ζωντανοί οίνοι με τεράστιο αρωματικό δυναμικό και εξαιρετική ικανότητα παλαίωσης! Οι οίνοι Moulin de Gassac προέρχονται από τις καλύτερες επιλεγμένες περιοχές όμορφων αμπελώνων του Λανγκεντόκ. Ένα μπουκάλι κρασί Moulin de Gassac είναι η ψυχή μιας αρχαίας πολιτισμού που φτάνει στα χείλη σας.
Το CHÂTEAU LA TOUR DE BY είναι μια οικογενειακή ιδιοκτησία που βρίσκεται κοντά στο Μπορντό, στο Μεντόκ.
Οι αμπελώνες του Château εκτείνονται σε 94 εκτάρια, με μέση ηλικία περίπου 45 ετών. Οι αμπελώνες αποτελούνται από τις εξής ποικιλίες: 60% καμπερνέ-σοβινιόν, 35% μερλότ και 5% πετιτ βερντό. Από τη δεκαετία του 1980, το Château δεσμεύεται υπέρ των οικολογικών μεθόδων και της διαχείρισης ασθενειών και παρασίτων. Σκοπός είναι να μειωθεί στο ελάχιστο η χρήση χημικών προϊόντων, εκμεταλλευόμενοι τις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις μεταξύ επιβλαβών και ωφέλιμων οργανισμών.