... εργαστήριά μας στη Γαλλία
Καλλιέργεια
Μια κληρονομιά καλλιεργημένη με πάθος
Η Βουλγαρία, ιστορική πατρίδα του τριαντάφυλλου, έχει καταφέρει να διασχίσει τους αιώνες για να προσφέρει στον κόσμο την αριστεία του ελαίου τριαντάφυλλου Δαμασκού. Διακόσια χρόνια μετά την εφεύρεση της απόσταξης του τριαντάφυλλου στην Καζανλάκ, η βουλγαρική ουσία γνωρίζει μια χρυσή εποχή λίγο πριν τον πρώτο παγκόσμιο...
... της ιταλικής λέξης για το νουγκάτ από μέλι και αμύγδαλα, Torrone, και η μοναδική του μορφή εμπνέεται από την ορεινή πατρίδα του Τόμπλερ, ειδικότερα από το Μάττερχορν.
Σοκολάτα γάλακτος Ελβετίας
Νουγκάτ Μέλι & Αμύγδαλο
Κατάλληλο για χορτοφάγους
750g...
...Η εξίσωση του θαύματος βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές και συμβουλές στην καθημερινή ζωή για να πετύχεις, αλλά όχι μόνο. Ο Χαλ Έλροντ γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1979 στην Καλιφόρνια. Αυτός ο μέτριος μαθητής στο σχολείο κατά την εφηβεία του, πάντα ονειρευόταν να γίνει ραδιοφωνικός παρουσιαστής. Κατάφερε να προσληφθεί σε έναν μικρό σταθμό στην πατρίδα του με το ψευδώνυμο “Γιο Παλ Χαλ”, που με τον...
...Ερχόμενος από την πατρίδα του, τη Λωραίνη, αυτός ο Rozelieures έχει ωριμάσει αποκλειστικά σε βαρέλι από πορτογαλικό Ruby Porto της εταιρείας Loureiro. Αυτή η ωρίμανση του έχει προσφέρει φρουτώδεις νότες καθώς και μια όμορφη ροζ απόχρωση, χαρακτηριστική των βαρελιών πορτογαλικού κρασιού, που συνδυάζονται τέλεια με το απαλά καπνιστό, πλούσιο και γεμάτο κριθάρι από αυτό το εμφιαλωμένο προϊόν.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Λωραίνη
Ονομασία: Ουίσκι
Χρονιά: 2021
Αλκοόλ: 46°
Περιεκτικότητα: 70cl...
...Η MAISON VIGNES & MER είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε στην Προβηγκία το 2016. Οι αμπελώνες είναι πολύ καλά συντηρημένοι και εκμεταλλεύονται εδώ και πολλά χρόνια στον αμπελώνα του Bandol, γύρω από την κοινότητα της Cadière d'Azur. Βρισκόμενοι στην πατρίδα των ροζ κρασιών, προσφέρουμε μια γκάμα ροζ κρασιών, σε κρασί της χώρας, σε Côtes de Provence και σε Bandol. Έχουμε επίσης ισχυρά αλλά λεπτά...
Από Δρ Μηχανικό σε Δάσκαλο Σαπωνοποιίας της Αλεppo. Το 1989, ο Ριάτ Μπασμάτζι (RB), «καταγωγής από την Αλεppo, την πατρίδα του», ολοκλήρωσε τις ανώτερες σπουδές του για να αποκτήσει το δίπλωμα του Δόκτορα Μηχανικού στις Επιστήμες της Γης από το παρατηρητήριο του Παρισιού. Έθεσε τις γνώσεις του στην υπηρεσία αρκετών γαλλικών επιχειρήσεων. Η ανακάλυψη των ευεργετικών ιδιοτήτων του σαπουνιού της...
... το 2018 να επιστρέψει στην πατρίδα του, στην Κυανή Ακτή, με την επιθυμία να μοιραστεί την μοναδική του εμπειρία, που απέκτησε από ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου. Πάντα αναζητώντας την ακοή και τη συμβουλή, την ενσυναίσθηση και την ανταλλαγή, η ανακάλυψη των ευεργετημάτων των φυτών και ειδικότερα η δύναμη των κανναβινοειδών τον οδηγεί στη δημιουργία της Bionatyz. Λίγο αργότερα θα τον συναντήσει ο Thomas, ένας παλιός φίλος που επίσης έχει ζήσει στο εξωτερικό για πολλά χρόνια.
Το 2015, η Μπαρμπαρα και ο Πιερ εγκαταλείπουν την πατρίδα τους, την Αλσατία, και δημιουργούν το Domaine SIBILLE στο Λωρ-Μινερβό στην περιοχή της Οξιτανίας. Βασισμένοι σε μια μικρή βιολογική εκμετάλλευση σε ένα terroir από γρανίτη για τα κόκκινα και αργιλώδη ασβεστολιθικά εδάφη για τα λευκά, αναλαμβάνουμε και φροντίζουμε λίγο περισσότερα από 15 εκτάρια βιολογικών αμπελώνων: 5 εκτάρια σε AOP...
Ο Πιέρ και η Πατρίδα Χουνταγιέρ ειδικεύονται στη τοιχοποιία, την επεξεργασία πέτρας και την αποκατάσταση εκκλησιών και ιστορικών μνημείων στη Νορμανδία, στο Κέντρο και στο Υρ και Λουάρ.
... η πατρίδα της οικογένειας.
Η επιχείρηση σήμερα απασχολεί περίπου σαράντα υπαλλήλους που είναι παθιασμένοι με το επάγγελμά τους, οι οποίοι συνεχίζουν το έργο μιας εικοσαριάς παραδοσιακών τοπικών κτηνοτρόφων: αληθινοί συνεργάτες επιλεγμένοι και ελεγχόμενοι από την Maison Samaran, στην περιοχή Μιντί-Πυρηναίων.
Από το 2008, η Maison Samaran επιθυμεί να διατηρήσει την κουλτούρα της Γεύσης ενώ...
Καλώς ήρθατε στο LeCase. Με απλά λόγια, αγαπάμε τον καφέ. Η μάρκα μας γεννήθηκε όταν μετακομίσαμε στην Ευρώπη το 2008 και θέλαμε να αναδημιουργήσουμε τη ζωντανή σκηνή του καφέ που απολαμβάναμε στην πατρίδα μας, τη Νέα Ζηλανδία. Είμαστε χαρούμενοι που τώρα παρέχουμε καφέ υψηλής ποιότητας, φρεσκοκαβουρδισμένο, σε πελάτες που ξέρουν τι έχει καλή γεύση, είτε είναι παθιασμένοι, ιδιοκτήτες καφετεριών ή αυτοί που τον χρειάζονται για να περάσουν όλη την ημέρα.