Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Ειδικοί στη συσκευασία και τη μεταλλική συσκευασία, η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα κουτιών. Διαπρέπουμε στην παραγωγή μεταλλικών κουτιών με λιθογραφία και διακόσμηση, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του τομέα τροφίμων. Ως κατασκευαστής μεταλλικών συσκευασιών, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και σας βοηθάμε στο σχεδιασμό των σχεδίων σας.
Διαμέτρους: 64, 73, 86, 93,5, 99, 100, 108, 110
Ύψη σύμφωνα με τις ανάγκες σας...
...Το μοντέλο GM-400 επιτρέπει να :
- Σχηματίσετε και να γεμίσετε όλα τα μαλακά σας ζυμαρικά. (σου, μακαρόν, μαρέγκες…) καθώς και τα σκληρά σας ζυμαρικά. (μπισκότα, μπισκοτάκια, κρέμα…)
- Τοποθετήσετε τα ζυμαρικά σας σε μαλακά ή σκληρά καλούπια (μαδελίνες, χρηματοδότες…).
- Εγχύσετε τα σου, εκλέρ…
- Γεμίσετε τα μακαρόν σας, τάρτες λεμονιού…
- Γεμίσετε τα βάζα σας, γυάλινα δοχεία ή άλλα σκεύη.
και επίσης να :
- Κερδίσετε χρόνο και άνεση μειώνοντας την κόπωση από τις επαναλαμβανόμενες εργασίες.
- Διασφαλίσετε μια πιο τακτική και ποιοτική παραγωγή.
...Τοποθεσία: Γαλλία
Διαθεσιμότητα: άμεση
Νέα μηχανή δόμησης MINIPLUS ALIMAT, ποτέ χρησιμοποιημένη, εξοπλισμένη με το τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα με ρόδες και αποθήκευση πιατέλων.
Μηχανή δόμησης για την παραγωγή μακαρόν, ζύμης choux, φύλλων μπισκότων κ.λπ... εξοπλισμένη με οθόνη αφής για τη διαχείριση των κινήσεων της κεφαλής, δοσολογία της ζύμης, επιστροφή κοπής, είσοδος/έξοδος των ιμάντων κ.λπ... μίνι μηχανή μεγάλης ακρίβειας. Ευκολία αποσυναρμολόγησης για καθαρισμό σε πλυντήριο πιάτων ή στο χέρι.
Έτος: 2016
Βάρος: 120 κιλά...
...Βιομηχανικά καλούπια σε ρυμουλκούμενο για την αυτοματοποιημένη παραγωγή ψωμιού, αρτοσκευασμάτων, γλυκών, μπισκότων... Κατασκευή κατά παραγγελία, βιομηχανικές διαστάσεις, διάφορες διαθέσιμες επενδύσεις.
...Αυτή η ιταλική μηχανή διαθέτει πολλές λειτουργίες: γρήγορη κατάψυξη, φωτισμό LED καθώς και αυτόματους τρόπους που επιτρέπουν πλήρη έλεγχο.
Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα 3 X 10 λίτρα
Παραγωγή 130 ποτηριών (230 ml) ανά ώρα
1 400 Watts
Χρόνος για να παγώσει η προετοιμασία: 45 λεπτά
Διαστάσεις
Ύψος: 80 εκ.
Βάθος: 48 εκ.
Πλάτος: 62 εκ.
...Μπισκότα και Γαλέτες Καθαρού Βουτύρου «με fleur de sel από την Γκεράντ»
Χειροποίητη παραγωγή από τη Βρετάνη. Βούτυρο, βούτυρο και πάλι βούτυρο! Μια πραγματική απόλαυση.
Πέντε παρουσιάσεις:
- Maxi γαλέτα Καθαρού Βουτύρου σακουλάκι 250g, DLUO 4 μήνες
- P’tit Βούτυρο σακουλάκι 235g, DLUO 4 μήνες
- Μείγμα Μπισκότων Καθαρού Βουτύρου (P’tit βούτυρο, μικρή γαλέτα και παλέτ Μπρετόν) σακουλάκι 250g, DLUO 4 μήνες
- Η μικρή Γαλέτα Καθαρού Βουτύρου σακουλάκι 180g ή 325g, DLUO 4 μήνες...
...Η Biscuiterie d'Afa είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, ειδικευμένη στην παραγωγή παραδοσιακών μπισκότων από την Κορσική.
Η Biscuiterie d’Afa, με ισχυρή εμπειρία, αναγνωρισμένη τεχνογνωσία και σύγχρονα και αποδοτικά μέσα παραγωγής, έχει γίνει ηγέτης στον τομέα της. Προμηθεύει τους πελάτες της καθημερινά, σε όλο το νησί, και εξάγει τα προϊόντα της στην ηπειρωτική χώρα και ακόμη και στο εξωτερικό...
... συμβατικών και βιολογικών με την επωνυμία MIELS VILLENEUVE
•Βιολογικά καταστήματα: Γκάμα μελιών, μπισκότων και γλυκών βιολογικών με την επωνυμία L’ABEILLE ROYALE
•Κηποτεχνία: Γκάμα μελιών, μπισκότων, γλυκών και μαρμελάδων συμβατικών και βιολογικών με την επωνυμία L’ABEILLE DELICIEUSE
•MDD: Ανάπτυξη των σπεσιαλιτέ μας με ιδιωτική...
Η La Maison du Biscuit, μια οικογενειακή και παραδοσιακή επιχείρηση μπισκότων, βρίσκεται στη Νορμανδία. Η τέχνη των μπισκοτοποιών μας μεταδίδεται εδώ και 5 γενιές στην οικογένεια Burnouf. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις συνταγές μας προέρχονται όσο το δυνατόν περισσότερο από την τοπική μας παραγωγή στη Νορμανδία, οι συνεργάτες μας μοιράζονται την ίδια πάθος για την ποιότητα. Κατασκευάζουμε...
... για να διασφαλίσουμε την ποιότητά τους. Ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγής, από την επιλογή των συνταγών και των υλικών μέχρι την καλιμπραρισμένη παραγωγή των μπισκότων, τη διαδικασία ψησίματος και τη συσκευασία.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Η Biscuiterie Agenaise είναι ειδικευμένη στην παραγωγή άζυμου ψωμιού και ξηρών μπισκότων για τις εβραϊκές γιορτές (Πάσχα).
Από πάνω από 60 χρόνια, η Biscuiterie Agenaise (βρίσκεται στο Lot et Garonne - 47) διατηρεί τις μεθόδους παραγωγής από γενιά σε γενιά, προκειμένου να διασφαλίσει μια παραγωγή σύμφωνα με τους κανόνες των εβραϊκών παραδόσεων.
Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο (Ιταλία, Dom Tom, Ισραήλ, Μαρόκο, ...)
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν επιθυμείτε να διανείμετε τα προϊόντα μας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες.
Η εταιρεία ALSACE BISCUITS TRADITION είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, ειδικευμένη στην παραγωγήμπισκότων και τραγανών μούσλι. Η ALSACE BISCUITS TRADITION, με ισχυρή εμπειρία, αναγνωρισμένη τεχνογνωσία και σύγχρονα και αποδοτικά εργαλεία παραγωγής, έχει γίνει ηγέτης στον τομέα της στα παραδοσιακά, βιολογικά και διαιτητικά προϊόντα. Η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων: μπισκότα...
...Η Maison Roux είναι η παραδοσιακή βιοτεχνία που ειδικεύεται στην παραγωγή των αυθεντικών μακαρόν μπισκότων σύμφωνα με την παλιά συνταγή του Λανγκντόκ και της Προβηγκίας. Αυτή η συνταγή δεν περιέχει κρέμα ή γκανάς, επομένως δεν υπάρχουν περιορισμοί στη συντήρηση των ζαχαροπλαστικών. Διάρκεια ζωής 5 μήνες.
Όλα μας τα μακαρόν είναι ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και χωρίς συντηρητικά.
Τα μπισκότα μακαρόν μας είναι πιστοποιημένα ΒΙΟ και χωρίς γλουτένη από την Ecocert αριθ. 34/153109/437356.
...Η Alimat Tremblay ειδικεύεται στην κατασκευή και παραγωγή εξοπλισμού χειροτεχνίας και ημι-βιομηχανικού εξοπλισμού για τους τομείς της ζαχαροπλαστικής, της μπισκοτοποίησης, του catering και των αλμυρών παραγωγών. Τα προϊόντα μας: μηχανές γεμίσματος, περιστροφικές μηχανές μπισκότων, μηχανές έγχυσης δόσεων, δόσεις, αντλίες μεταφοράς, μηχανές για τάρτες, μηχανές επικάλυψης, μηχανές μαγειρέματος Bain Marie, καθαριστές πλαισίων, μηχανές διαίρεσης και σφαιροποίησης, μηχανές χρυσού, μηχανές για τάρτες, one shot, θερμοκρασίες / επενδύσεις, σιντριβάνια σοκολάτας.
...Ιδρυμένη το 1990 στο Μπριζ, η επιχείρηση LE BOUCHON DE BORDEAUX είναι μια μικρή οικογενειακή βιοτεχνία που ειδικεύεται στην παραγωγή μικρών γλυκών και μπισκότων. Το κύριο προϊόν της επιχείρησης "Le Bouchon de Bordeaux" είναι ένα μπισκότο σε σχήμα φελλού μπουκαλιού κρασιού. Η γκάμα των "Bouchons de Bordeaux" έχει επεκταθεί προσφέροντας διάφορες γεύσεις. Η επιχείρηση προσφέρει επίσης Canelous (σε...
... όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν μηχανές που κατασκευάζονται από την URSCHEL: ακονιστήρες, άλεστρες, κυβοποιητές, τρίφτες και κοπτήρες. Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλητών και προσωπικού για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και την υποστήριξη στους πελάτες, η κύρια ανησυχία της URSCHEL παραμένει η ίδια: η παραγωγή μηχανών μείωσης διαστάσεων της υψηλότερης ποιότητας για τη βιομηχανία τροφίμων.
Από το 1996, αφιερωνόμαστε στη δημιουργία και παραγωγή ποιοτικών μπισκότων που παρασκευάζονται στο χέρι. Οι ψωμάδες μας με μέλι και μπαχαρικά είναι διάσημοι και πωλούνται σε καταστήματα τροφίμων γαστρονομίας. Όλα τα συστατικά επιλέγονται προσεκτικά. Παράγουμε όλα τα προϊόντα μας χειροποίητα στη Γαλλία, στη Βουργουνδία. Πωλούμε χονδρικώς ή λιανικώς και εξάγουμε στην Ασία, την Ευρώπη, τον Καναδά...