...Νουγκάτ τεντρε με κάστανα! Νόστιμο μείγμα από μέλι, κρέμα κάστανου, φιστίκια και αμύγδαλα. Μια αυθεντική γεύση για αυτή την πρωτότυπη συνταγή που έχει παρασκευαστεί στα εργαστήριά μας. Η ξυλώδης πλευρά της κρέμας κάστανου με τη γλυκύτητα του μελιού, μια απόλαυση!
Αναφορά: 293231
Βάρος (σε κιλά): 0.15
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%...
...Ο τόπος: πολύ βόρεια της περιοχής του Μποζολέ, ένα από τα δέκα κρασιά της ονομασίας. Ο αμπελώνας είναι σε απότομη κλίση.
Ιστορία & παράδοση:
Ο πρώτος κλιματισμός της περιοχής που εκμεταλλεύτηκε στην αρχαιότητα, ενώ οι άλλοι παρέμεναν καλυμμένοι με κάστανα. Φημολογείται ότι πήρε το όνομά του από τον ίδιο τον Ιούλιο Καίσαρα.
Το έδαφος: ένα μείγμα γρανίτη και μαγγανίου.
Αμπελοκαλλιέργεια:
Πυκνότητα...
...Η ελαφριά και νόστιμη μαγειρική!
Ο Fourléo τοποθετείται στον περιστροφικό μηχανισμό του φούρνου σας (και της ψησταριάς), επιτρέποντας ομοιόμορφη και υγιεινή μαγειρική για πολλά τρόφιμα.
Μαγειρέψτε τις φρέσκες πατάτες τηγανητές με μόλις μια κουταλιά λάδι! Αποκτήστε τραγανές πατάτες και κυρίως χωρίς λιπαρά! Πολύ καλό για τη γεύση και την υγεία σας! Μαγειρέψτε επίσης τα λαχανικά σας, κάστανα κ.λπ...
...ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Ο Θέο Παράν, που κατάγεται από το Μοντελιμάρ, δημιούργησε μια συνταγή ρούμι με νουγκά σε συνεργασία με την Chabert & Guillot, έναν ιστορικό τεχνίτη της περιοχής. Μετά την επιτυχία αυτής της πρώτης συνταγής, επεκτάθηκε με ένα ρούμι με γλυκά κάστανα Αρντές σε συνεργασία με τον Κλεμέν Φογκιέ, ένα άλλο με γλυκά λεμόνια Μεντόν με την La Cour d’Orgères, και ένα...
Η εταιρεία Confiserie Azuréenne ειδικεύεται στην παραγωγή κακάου, σοκολάτας και ζαχαρωτών προϊόντων. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν συγκεκριμένα γλασαρισμένα κάστανα, κρέμα κάστανου και παγωτό με βάση το κάστανο.