... περιοχή φημισμένη για τις καλλιέργειες φιστίκων υψηλής ποιότητας. Ο παραγωγός με τον οποίο συνεργαζόμαστε τις καλλιεργεί εδώ και γενιές. Τα δέντρα είναι ηλικίας 10 έως 25 ετών. Πρόκειται για τη συγκομιδή του 2023.
Η φιστίκα Akbari είναι η πιο μακρόστενη ποικιλία φιστίκων. Είναι πράσινη και η φλούδα της γίνεται κόκκινη όταν είναι ώριμη.
Χρήση:
Οι φιστίκες με πάπρικα μπορούν να καταναλωθούν ως ορεκτικό ή κατά τη διάρκεια σνακ.
Για να απολαύσετε όλη την υποβλητικότητα και τα αρώματα του μπαχαρικού, μπορείτε επίσης να κρατήσετε τις φλούδες της φιστίκας στο στόμα σας.
Σακί: 5Kg
Σακί: 20Kg...
...Είμαστε κατασκευαστής από το 1989 του:
«ΚΑΡΜΙΝΙΟ ΚΟΧΕΝΙΛΛΗΣ E120»
σε μορφή σκόνης ή υγρού στις επιθυμητές συγκεντρώσεις.
ΑΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ
Ανθοκυάνες E163
Κόκκινη παντζάρι E162
Κουρκουμίνη E100
Πάπρικα E160C
Ροκό E160b
Χλωροφύλλη κυπροσωδική E141*
Καραμέλες E150*
* Αυτές οι χρωστικές είναι φυσικής προέλευσης χωρίς την ονομασία φυσικό.
Οι εφαρμογές: καλλυντικά, σιρόπια, μπύρες, αναψυκτικά, ζαχαρωτά, γιαούρτια, παγωτό, επικάλυψη, κ.λπ.
...Η Νιόρα είναι μια μικρή στρογγυλή και κόκκινη πιπεριά που προέρχεται από το ετήσιο φυτό Capsicum annuum, διαθέτει μια νόστιμη γεύση, με μια ιδιαίτερη, ελαφρώς καπνιστή γεύση. Είναι ένα μπαχαρικό που μοιάζει με το πάπρικα.
Χρήσεις της Νιόρα στην κουζίνα:
Αυτό το μπαχαρικό ταιριάζει με σάλτσες ντομάτας, αυγά, ομελέτες, ψάρια, ρύζι, λευκά κρέατα, λαχανικά…
Τα οφέλη της Νιόρα:
Αντιοξειδωτικά, εξαιρετική πηγή βιταμινών A και C.
Η Tomasol ειδικεύεται στην εμπορία μεταποιημένων γεωργικών προϊόντων που προορίζονται για τη βιομηχανία τροφίμων. Ειδικός στη μεταποιημένη ντομάτα (συμπυκνωμένος χυμός, σκόνη, νιφάδες, σμιγμένα) εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η TOMASOL διανέμει από την πλατφόρμα logistics της στη Βordeaux. Διανέμουμε επίσης μια ευρεία γκάμα φρούτων (μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, λεμόνι, φράουλα, βερίκοκο, μπανάνα...), λαχανικών (καρότο, κολοκύθα...) σε μορφή σκόνης, καθώς και φυσικών χρωστικών (πάπρικα, κόκκινη παντζάρι...).