L Forms : Ειδικοί στη Σχεδίαση Μουλντ από Σιλικόνη
Κατασκευάζουμε μούλντ από σιλικόνη υψηλής ποιότητας για διάφορες δημιουργικές επαγγελματικές και βιομηχανικές χρήσεις. Οι ειδικότητές μας περιλαμβάνουν :
Σοκολάτες : Τα μούλντ μας επιτρέπουν να δημιουργούμε σοκολάτες με λεπτές μορφές και λεπτομέρειες, ιδανικές για τους τεχνίτες σοκολατοποιούς που επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους ή να...
...Προσφέρει λάμψη στη σοκολάτα, διευκολύνει την απομάκρυνση των σοκολατένιων θεμάτων. Η διαφάνεια της φόρμας σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα κομμάτια σας.
Συμβουλή χρήσης: Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε ομαλά και λαμπερά θέματα. Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην καρτέλα "Πρώτες ύλες".
Αναφορά: DRCP025
Σε απόθεμα: 146 προϊόντα
Διαστάσεις: 17x11x9cm...
...Ένας πολύ όμορφος καφές φυσικής προέλευσης από την διάσημη περιοχή του Jimma στην Αιθιοπία!
Υπέροχες φρουτώδεις νότες ροδάκινου, σοκολάτας και φουντουκιού, παράγουν μια κούπα με ισχυρή ένταση και πολύ αρωματική!
Συλλέγεται σε ένα δάσος που αποτελείται από ποικιλία παλαιών ειδών. Ο πλούτος των εδαφών και του περιβάλλοντος αυτής της περιοχής προσφέρει μια μοναδική τυπικότητα σε αυτόν τον φυσικό καφέ από το δάσος, πιστοποιημένο ως βιολογικής γεωργίας και women coffee.
Διαθέσιμο σε μορφή 250γρ ή 1kg.
Κόκκοι ή αλεσμένος.
Η Maison Manon γεννήθηκε από τη συνάντηση του René MANON, μελισσοκόμου, και του Louis BELLON, ζαχαροπλάστη. Έτσι, εδώ και πάνω από έναν αιώνα, μεταμορφώνονται προς τέρψη όλων των γλυκατζήδων, τα θαύματα που παράγει η γη μας.
Η Ζαχαροπλαστική-Σοκολατοποιία MANON βρίσκεται στο Peyruis, στις Άλπεις-Υψηλή Προβηγκία (04), στην καρδιά της κοιλάδας Durance, ανάμεσα στην Προβηγκία και τις Άλπεις.
Κατασκευ...
...Αναφορά
9990000014781
Αυτά τα παλέτα μαύρης σοκολάτας κάλυψης με 74% κακάο είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε τα επιδόρπιά σας.
Αυτή η ισχυρή μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 74% κακάο είναι νόστιμη και εύκολη στη δοσολογία και ζύγιση χάρη στην παρουσίασή της σε μορφή παλετών. Θα είναι τέλεια για την προετοιμασία των επιδορπίων και των κέικ σας που απαιτούν υψηλή περιεκτικότητα σε σοκολάτα (λιωμένη...
... αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ.
Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου.
Καθαρό βάρος: 170g
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες...
...Μορφή: 460ml Παγωτό με βέλγικη σοκολάτα (13%, περιέχει τουλάχιστον 50% στερεά ουσία κακάο) με σάλτσα από πάστα φουντουκιού (1%) και κομμάτια καραμελωμένων ψητών φουντουκιών (6%). Αφεθείτε στον πειρασμό του παγωτού μας με βέλγικη σοκολάτα και φουντούκια: ένα νόστιμο παγωτό με βέλγικη σοκολάτα που αναδεικνύεται από μια σάλτσα σοκολάτας-φουντουκιού και κομματάκια καραμελωμένων φουντουκιών. Ένα γλυκό παγωτό, χωρίς χρωστικές ή τεχνητές αρωματικές ουσίες, για απόλυτη απόλαυση.
...Φοντάν σοκολάτας, Μίνι-κέικ ή Μπράουνι, μια επιλογή συνταγών, σε ατομική μορφή για να πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες κατανάλωσης, είτε σε ένα επιδόρπιο στο πιάτο, είτε σε ένα απολαυστικό σνακ ή μια προσφορά σνακ.
Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία του Μισέλ Κρέμερ αναγνωρίζονται σήμερα σε όλα τα κανάλια που εμπορεύονται ζαχαροπλαστική και στους επαγγελματίες του τομέα της εστίασης:
· Οι Αρτοποιοί-Ζαχαροπλάστες
· Η Ξενοδοχία και η Εστίαση
· Το Catering
· Το Λιανικό εμπόριο
Ο Μισέλ Κρέμερ είναι παρών παντού όπου η λέξη γαστρονομία έχει νόημα.
...Εγκοπή όλων των τύπων υποστηριγμάτων, με λογότυπο ή με πρότυπα σχέδια; Μικροδιάτρηση όλων των τύπων μεμβρανών ή χαρτιού, σε επίπεδη μορφή, σε λωρίδες ή με καθορισμένα παράθυρα; Το μαξιλάρι είναι ένα αντιχτυπητικό μαξιλάρι στήριξης από χαρτί που συναντάται συχνά σε κουτιά σοκολάτας. Μπορεί να εκτυπωθεί και είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα; Doypack, προδιαμορφωμένες σακούλες. Οι τομείς δραστηριότητάς μας: Αγροδιατροφικός τομέας και Υγιεινή, ομορφιά, υγεία.
... σοκολάτα καθαρής προέλευσης Βιετνάμ από τη Σοκολατοποιία A. Morin, οικογενειακή σοκολατοποιία από το 1884 στο Ντονζέρ. Πρωτοπόρος στην εκκίνηση και προώθηση της σοκολάτας καθαρής προέλευσης Βιετνάμ, η Vietcacao προσφέρεται σήμερα σε σοκολάτα γάλακτος 40% και μαύρη 70% σε μορφή κάλυψης σε μπλοκ 1 κιλού και σε σοκολάτες 100g για απόλαυση. Για περισσότερες λεπτομέρειες: contact@vietcacao.com Ιστοσελίδα: www.vietcacao.com...