... (ροδάκινο, βερίκοκο), γιασεμί, καθώς και σε τοστ και βουτυρένιες γλυκές νότες. Ένα σπουδαίο Condrieu για τη γαστρονομία!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό κρασί
Ποικιλία: 100% Viognier
AOC: Condrieu
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση από τώρα και για φύλαξη μέχρι το 2029
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 11-13°C...
... να σας αφήσουμε μόνο την επιλογή. Λίγο ψωμί, ψημένο ή όχι, ένα ποτήρι (καλό) κρασί και είστε έτοιμοι. Είτε σας αρέσει το πικάντικο, τα μανιτάρια, είτε η έντονη γεύση των πιπεριών, δεν έχει σημασία, αφού υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Στην υγειά σας!
...Μια απόλαυση για τις γιορτές... Μαύρο χοιρινό Limousin, φουά γκρα και καρύδια, όλα σε μια πάστα! Ιδανικό συνοδευόμενο με φρυγανισμένο ψωμί τζίντζερ, σαλάτα και λευκό κρασί από τα Coteaux de la Vézère. Χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά. 180 γρ.
...τα αρώματα του μαύρου σκόρδου ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο ξηρασίας του και θυμίζουν λίγο αυτά του βαλσαμικού ξυδιού.
Έχει βέλτιστη διάρκεια ζωής 1 χρόνο, αλλά στην Ιαπωνία κάποιοι το διατηρούν για 10 χρόνια. Όπως ένα καλό κρασί, βελτιώνεται με την ηλικία, αν θέλετε να σταματήσετε την ωρίμανση, διατηρήστε το στο ψυγείο.
Και στην κουζίνα;
Στο στόμα, απελευθερώνει μια υπέροχη γλυκύτητα, ελαφρώς ξινή, που δεν είναι χωρίς να θυμίζει γλυκόριζα, και ανήκει στις γεύσεις Umami.
Η γεύση του είναι τόσο γλυκιά που μπορείτε να το απολαύσετε όπως είναι, καθαρό και ολόκληρο, οποιαδήποτε στιγμή.
... εργασίας αλλά όχι μόνο... IDEGO, το πρακτορείο σας για οινολογικές δραστηριότητες, σας προσφέρει λύσεις γύρω από το "let motiv" που ακολουθεί: το κρασί και η γαστρονομία ως φορείς συναισθημάτων και επικοινωνίας! Παροχέας οινολογικών/εκδηλώσεων στη Λυών ή οινοτουρισμός στο Μποζολέ/Κοιλάδα του Ροδανού/Βουργουνδία, διαθέτουμε διάφορες οντότητες για να καλύψουμε κάθε σας αίτημα! Η έξυπνη συμβουλή του IDEGO: Οι περισσότερες από τις οινολογικές μας δραστηριότητες έρχονται σε εσάς... Στη Λυών, στη Ροδανού Άλπεις ή αλλού στη Γαλλία! Εμπιστευθείτε μας ένα έργο, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!
... μήνες
Γευστική εκτίμηση: Ρούμπα ανοιχτού κίτρινου χρώματος με λευκές χρυσές ανταύγειες. Φρέσκο αλλά αρκετά διακριτικό άρωμα, κυρίως ανθικό. Υποψία μεταλλικότητας κατά την αερισμό και διακριτική νότα πράσινου μήλου. Κρασί ελαφρύ και λεπτό, κυριαρχούμενο στη μέση του στόματος από τη ζωντάνια των εσπεριδοειδών. Διακρίνεται μια φινέτσα και ωραία υφή στην επίγευση, ισορροπημένη και φρουτώδης. Ωραία διάρκεια για ένα πλήρες και αέρινο σύνολο.
Διατήρηση και συντήρηση: Μπορεί να διατηρηθεί για 5 χρόνια.
Γαστρονομία: Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14°C. Συνοδεύει ψάρια, θαλασσινά, πουλερικά.
...αποξηραμένα φρούτα. Αυτοί είναι νέοι γευστικοί συνδυασμοί που επιτρέπει το νέο κρασί μελιού υψηλής ποιότητας made in France, μια τέχνη που ανακτήθηκε και διατηρείται από αυτόν τον νεαρό άνδρα που είναι παθιασμένος με τη γαστρονομία και την μελισσοκομία. Το υδρομέλιο είναι ένα κρασί μελιού που μπορεί να διατηρηθεί για χρόνια στην κάβα.