...Τόνος των Αζορών που αλιεύεται με καλάμι – Conserverie Santa Catarina
Ο τόνος που αλιεύεται με καλάμι, βραβευμένος από την Greenpeace το 2011 για τη μέθοδο αλιείας του, την πιο βιώσιμη στον κόσμο: την «pesca de salto e vara».
Η αρχή; Μία ράβδος και ένα αγκίστρι ανά ψαρά, και να οπλιστείς με λίγη υπομονή… Κανένα δίχτυ ή άλλη συσκευή που να βλάπτει τον βυθό της θάλασσας.
Ετοιμασμένος με προσοχή από τις γυναίκες της κονσερβοποιίας, ο τόνος με τρυφερό κρέας μαγειρεύεται σε άλμη, καρυκεύεται και συσκευάζεται, πριν ταξιδέψει στη Νορμανδία με ιστιοπλοΐα.
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
...Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, κρέας πάπιας κονφί (για την ποιότητά του, χρησιμοποιούμε μόνο το μπούτι της πάπιας) προέλευσης Γαλλίας, λουκάνικο και κρέας χοίρου προέλευσης Γαλλίας, δέρματα, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά. Ιχνη θειωδών.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Τοποθετήστε το κασουλέ σε ένα πήλινο σκεύος αφήνοντας τα λουκάνικα ορατά και προσθέστε μισό ποτήρι νερό.
Αφήνω, στη συνέχεια, να ροδίσει...