Αυτό το Strolghino διακρίνεται από την λεπτή και γλυκιά γεύση του. Πρέπει να καταναλωθεί μετά από 10/15 ημέρες. Το μέσο βάρος του είναι 200-250g.
Βάρ...
Το χorizo U μας θα σας ενθουσιάσει με τα χρώματά του!
Μια ελαφρώς πικάντικη γεύση και μια τρυφερή υφή.
Με το όμορφο πορτοκαλί χρώμα του και τις καυτ...
Η κυτταρινούχα ίνα με μεταφορά χρώματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος εξοικονομεί βήματα εργασίας όπως το τηγάνισμα ή το τηγάνισμα.
N...
Τα μεγάλα ραβιόλια Σαρδηνίας είναι γεμιστά με ρικότα (μαλακό τυρί) και λεμόνι και ενσωματώνουν την απλότητα και την καθαρότητα των μεσογειακών γεύσεων...
Ο καραμέλας με αλάτι... Για να απλωθεί ή να καλύψει τα γλυκά, είναι τόσο νόστιμο!
Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ
ενέργεια (kcal) = 437
ενέργεια (Kj) =...
"Les Classiche" της Canuti παρασκευάζονται από πρώτες ύλες αυστηρά επιλεγμένες, χωρίς προσθήκη χρωστικών ή συντηρητικών. Όπως όλα τα ζυμαρικά αυγών Ca...
Η Jagada συνεργάζεται με τους παραγωγούς ολλανδικών και τουρκικών σπαγγέτι και ζυμαρικών. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από 100% σιμιγδάλι σκληρού σ...
Εδώ δεν αστειευόμαστε. Υπάρχει η περηφάνια των ανθρώπων του Πιεμόντε, των Αμπρούτζο, της Ούμπρια και της Τοσκάνης, αληθινών γνώστες των τροφίμων. Αυτο...
Το να είστε μοναδικοί είναι αυτό που θα σας προσφέρει το άρωμα Junoon noir. Πράγματι, δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε και πού πρέπει να πάτε, με αυτό τ...
Υποκύψτε στην κομψότητα του Bourgogne rouge, ενός κρασιού με αξιοσημείωτο βάθος και πολυπλοκότητα. Ωριμασμένο προσεκτικά σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, αυ...
Φτιαγμένο από αλεύρι καλαμποκιού, αυτό το βιοπολυμερές είναι 100% βιολογικής προέλευσης και 100% βιοδιασπώμενο.
Συντίθεται σε βιομηχανικό περιβάλλον ...
Καθαρίζει, απολιπαίνει, προστατεύει
Παραδοσιακή συνταγή με λάδι λιναριού
Έτοιμο προς χρήση
Σαπούνι 100% φυτικό
Για έναν καθαρό και υγιεινό εσωτερικό χ...
Stylo à bille avec la technologie Viscoglide* qui assure une écriture extraordinairement douce et fluide
Encre noire indélébile selon la norme ISO 12...
Γαλλική Ονομασία
Pinot noir N
Χρήση
Ποικιλία σταφυλιού για κρασί
Φαινολογία
Χρόνος εκβλάστησης: 2 ημέρες μετά το Chasselas.
Χρόνος ωρίμανσης: 1η περίο...