...Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη...
...Αυτή η πολυλειτουργική κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους είναι κατάλληλη για την παστερίωση, την παραγωγή τυριού και γιαούρτι, καθώς και για όλους τους τύπους επεξεργασίας γάλακτος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παστερίωση χυμών φρούτων, τη θέρμανση γάλακτος μοσχαριού, τη ρευστοποίηση μελιού, την παραγωγή κεριού μελιού κ.λπ.
Χαρακτηριστικά
Μέγιστη χωρητικότητα: 45 λίτρα
Ελάχιστη χωρητικότητα: 25 λίτρα
Μέγιστη θερμοκρασία: 90 ° C
Τύπος θέρμανσης: ηλεκτρικός...
... αλμυρό φαγητό, το κάρυ εκφράζει καλύτερα τον πλούτο των αρωμάτων του: Κρέατα, ψάρια, αυγά, σούπες ή τηγανητά λαχανικά, γκρατέν, κέικ…
Κάρυ αρνιού, κοτόπουλου, ψαριού… τόσα πολλά νόστιμα πιάτα που μπορούν να παρασκευαστούν με αυτό το τυπικό μείγμα. Το κάρυ εκφράζει επίσης πολύ καλά τον πλούτο των αρωμάτων του με κρέμα γάλακτος, στη σούπα ψαριών ή μύδια, με ψάρια και θαλασσινά, λευκά κρέατα, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, ομελέτες, μαγιονέζα, αυγό σε κατσαρόλα.
Συμπληρώνει επίσης τέλεια τα λαχανικά ή τα φρούτα.
... ένα modular προϊόν στον τομέα των τροφίμων, κατά παραγγελία, προσαρμόσιμο και βιώσιμο.
Τα modules μπορούν να συνδυαστούν με όλους τους τύπους παραγωγής:
- Σφαγή / εκκένωση / στέγνωμα όλων των πτηνών και κουνελιών,
- Συσκευασία σε φιλμ / κενό / σφράγιση,
- Μεταποίηση και επεξεργασμένα προϊόντα,
- Μαγειρεμένα προϊόντα (μαγείρεμα, κατσαρόλα, αυτόκλειστος …),
- Μεταποίηση γάλακτος σε τυριά...