...Μια κορυφαία επιλογή από τη βανίλια της Μαδαγασκάρης, η μαύρη βανίλια TK ξεχωρίζει για την καστανό-κόκκινη απόχρωσή της και την περιεκτικότητα σε υγρασία. Ανακαλύψτε μια μοναδική εναλλακτική στη γευστική μαύρη βανίλια με αυτό το εξαιρετικό και περιζήτητο συστατικό.
Χρώμα: Σκούρο κόκκινο έως μαύρο
Υφή: Λείο, υγρό, ελαφρώς λιπαρό
Άρωμα: Καθαρή γεύση βανίλιας και μαύρης σοκολάτας
Μέγεθος: 18-22 εκ. μήκος
Βάρος: 3-5 γρ. ανά λοβό
Ποσοστό υγρασίας: 28-33%
Ποσοστό βανιλλίνης: 1.6% έως 2.4%...
...Κομμάτια Προβολής
ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΓΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Κενό, κολλημένο και διακοσμημένο με μια όμορφη κορδέλα.
Ο σχεδιασμός είναι χειροποίητος σε μια πάστα σοκολάτας.
Το θέμα είναι κατά επιλογή.
... κομμένες γωνίες.
Λαμπούρδες κατόπιν αιτήματος
Διαστάσεις και ποιότητες
1 000-3 000
mm τελειωμένα
80-100-120
140 mm
22-29 mm
Καθημερινός έλεγχος της ακρίβειας επεξεργασίας
Φυσικός Δρυς: κανονικοποιημένη επιλογή Q-F 1b έως Q-F3
Δρυς BMT: μικτή επιλογή Q-F 1b έως Q-F3 με υγιείς κόμπους
Φυσική Ακακία: επιτρέπονται υγιείς κόμποι
Κατηγορία 4 Γαλλικό πρότυπο για επαφή με νερό και έδαφος
Επιλογές...
... προϊόν, πιστοποιημένο B-Corp και 100% κατασκευασμένο στη Γαλλία. Παρουσιάζεται σε ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο περιτύλιγμα και χρησιμοποιεί φυσικές χρωστικές. Είναι μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσφέρουν ένα υπεύθυνο και νόστιμο δώρο.
...
Συνοδεία φαγητού
τυριά, θηράματα, πιάτα με σάλτσα, πικάντικα πιάτα, κόκκινα κρέατα
Οινοποίηση
Οι συγκομιδές γίνονται χειρονακτικά σε κασόνια με διπλή επιλογή. Η οινοποίηση γίνεται σε μικρές θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox. Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε δεξαμενές σε ξεχωριστό χώρο. Η ωρίμανση των 18 μηνών γίνεται σε βαρέλια από δρυ (20-30% νέα).
Μάτι: βαθύ πορφυρό ρουμπινί
Η...
...
Δυνατότητα παλαίωσης: 20 χρόνια
Ισορροπία: Γλυκό
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Θα συνοδεύσει τέλεια τα φουά γκρα, θα σερβιριστεί με μπλε τυριά και σοκολατένια επιδόρπια. Μπορεί να σερβιριστεί μόνο του ως χωνευτικό.
Βαζάκια με αχλάδια και φουά γκρα, αμυγδαλωτό φουά γκρα και μους σοκολάτας.
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ...
...
Συμβουλή χρήσης: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φοντάν ένα-ένα ή 2/3 στο καυστήρα σας ανάλογα με την επιθυμητή ένταση και το μέγεθος του καυστήρα σας. Μόλις λιώσει και σβήσει η βάση θέρμανσης, μπορείτε να το λιώσετε ξανά για να απολαύσετε ξανά την ευαίσθητη μυρωδιά του. Ένα φοντάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 3 φορές πριν γίνει εντελώς άοσμο.
Βάρος: 80 γραμμάρια φοντάν
Χρώμα: κατά επιλογή
Άρωμα: Κατά επιλογή. άρωμα από την Γκράς...
... βάζο φρέσκιας σάλτσας ντομάτας με τυρί από πρόβειο γάλα Κορσικής.
Ένα βάζο αλειφόμενης κρέμας καρότου με κύμινο για να απολαύσετε κρύα.
Ένα πακέτο νόστιμων μπισκότων με chorizo, μια τέλεια συνδυαστική επιλογή με όλα τα αλμυρά αλείμματα μας.
Αναφορά:GDCOFFRE...
...Φοντάν σοκολάτας, Μίνι-κέικ ή Μπράουνι, μια επιλογή συνταγών, σε ατομική μορφή για να πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες κατανάλωσης, είτε σε ένα επιδόρπιο στο πιάτο, είτε σε ένα απολαυστικό σνακ ή μια προσφορά σνακ.
Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία του Μισέλ Κρέμερ αναγνωρίζονται σήμερα σε όλα τα κανάλια που εμπορεύονται ζαχαροπλαστική και στους επαγγελματίες του τομέα της εστίασης:
· Οι Αρτοποιοί-Ζαχαροπλάστες
· Η Ξενοδοχία και η Εστίαση
· Το Catering
· Το Λιανικό εμπόριο
Ο Μισέλ Κρέμερ είναι παρών παντού όπου η λέξη γαστρονομία έχει νόημα.
... αρωματισμένα μείγματα.
Είτε είστε λάτρης του αναζωογονητικού πράσινου τσαγιού, του έντονου μαύρου τσαγιού ή των καταπραϋντικών τσαγιών, έχουμε αυτό που χρειάζεστε. Τα τσάγια μας επιλέγονται προσεκτικά για την ποιότητα και την εξαιρετική τους γεύση. Για τους λάτρεις των μπαχαρικών, έχουμε μια γκάμα πιπεριών.
Αν είστε λάτρης της σοκολάτας, η επιλογή μας από κακάο υψηλής ποιότητας είναι φτιαγμένη για...
... Noir" συνδυάζει την τολμηρότητα του τζίντζερ με την ένταση της μαύρης σοκολάτας, μια αρμονία γεύσεων για τους λάτρεις των έντονων αισθήσεων. Η "Doucelette Lait de Coco", μια πραγματική γλύκα των νησιών, προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας με την λειωμένη καρδιά της από γάλα καρύδας, τυλιγμένη σε μια τροπική λάμψη.
Εκτός από αυτές τις λιχουδιές, το "Coffret Petite Découverte des Antilles" συγκεντρώνει...
... τις τρέχουσες τάσεις και τις επιθυμίες των δημιουργών μας. Να προσφέρουμε σοκολάτες για όλες τις περιστάσεις, τις επιθυμίες ή για κάθε προσοχή που ομορφαίνει τη ζωή. Το Παρίσι Σοκολάτα γεννήθηκε από την επιθυμία να ανοίξει προς το ευρύ κοινό μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1951 υπό την οντότητα Nougalet, εκμεταλλευόμενη έτσι μια μοναδική τεχνογνωσία άνω των 60 ετών, με παραδοσιακές μεθόδους και μια επιλογή από τα καλύτερα υλικά. Το Παρίσι Σοκολάτα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τέλεια συμβίωση μεταξύ της παραδοσιακής τέχνης και των επιθυμιών των δημιουργών μας.
... d'Anvers αναλαμβάνουν να αποστείλουν το πακέτο σας εντός 48 ωρών με το μήνυμά σας. Το αποτέλεσμα της έκπληξης είναι εγγυημένο. Η επιλογή των σοκολατών και των κουτιών θα είναι η πιο δύσκολη εργασία σας: ένα κορνέ γεμάτο με πλάκες καθαρής σοκολάτας, μια σακούλα με πορτοκαλί φέτες, ένα tubo με παλέτες ή ακόμα και ένα κουτί ανακάλυψης. Δεν έχετε παρά να αποφασίσετε!!!