...Κονσέρβα 250 ml.
Και μέσα τι έχει;
Γάλα μερικώς αποβουτυρωμένο 74% (προέλευση: ΕΕ), ζάχαρη, νερό, κακάο 1,4%, δεξτρόζη, πυκνωτικά: καραγενάνες, κυτταρίνη, άρωμα: βανιλίνη.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα.
Να το διατηρείτε σωστά δεν είναι δύσκολο
Πριν από το άνοιγμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, να καταναλώνεται άμεσα. Ακόμα καλύτερο όταν είναι φρέσκο.
Κονσέρβα προς ανακύκλωση...
...
Διευκρίνιση σχετικά με το βάρος: Προϊόν επιρρεπές σε αφυδάτωση
Βάρος: 1.2 kg
Διευκρίνιση σχετικά με το βάρος: Προϊόν επιρρεπές σε αφυδάτωση
Συστατικά: Χοιρινό κρέας προέλευσης Γαλλίας, χοιρινό λίπος προέλευσης Γαλλίας, βότανα της Προβηγκίας, αλάτι, δεξτρόζη
Διατροφικές αξίες KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal
Λίπη: 16.90 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα (ΚΛΟ): 6.20 g
Υδατάνθρακες: 2.90 g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 1.20 g
Πρωτεΐνες: 26.70 g
Αλάτι: 6.04 g
Αλλεργιογόνα: γάλα: πρώτη ύλη που αφορά: καρύκευμα...
... σφιχτό και λαμπερό ζελέ.
Δοσολογήστε 0,8 έως 2% πεκτίνης NH Nappage στην παρασκευή σας, ανάλογα με την περιεκτικότητα σε πολτό. (10g/kg επικάλυψης). Για να αποφύγετε το σχηματισμό σβόλων, προ-ανακατέψτε την πεκτίνη NH Nappage με ένα μέρος της ζάχαρης, και στη συνέχεια διασκορπίστε την σε νερό. Διαλύεται σε περίπου 15 λεπτά.
Συστατικά: πηκτίνη αμυλωμένη E440ii, δισφωσφορικό νάτριο E450i, δεξτρόζη, τριφωσφορικό ασβέστιο E341iii.
Αναφορά: MP1622B
Σε απόθεμα: 11 προϊόντα...
... ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής, καθώς και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτικές επιδράσεις.
Στεγνό εκχύλισμα ασερόλας (Malpighia glabra L.)* ; πληρωτικά μέσα σορβιτόλη, μονοϋδρική δεξτρόζη, ισομαλτόλη ; φυσική γεύση σμέουρου ; αντισυσσωρευτικό στεατικό μαγνήσιο...
...Περιγραφή:
Έχουμε παρασκευάσει αυτά τα μίνι λουκάνικα από κρέας γαλλικών χοίρων προσθέτοντας πικάντικη πιπεριά «piment d'Espelette AOP». Ιδανικό για το απεριτίφ!
Λίστα συστατικών:
Κρέας χοίρου, λίπος χοίρου, αλάτι, LACTOSE, μπαχαρικά (συμπεριλαμβανομένης της πιπεριάς «piment d'Espelette» 0,3%), δεξτρόζη, σακχαρόζη, αρωματικό φυτό, φυσικό άρωμα, συντηρητικό: νιτρικό κάλιο, ζυμομύκητες, βρώσιμο κολλαγόνο από βόειο κρέας. Να διατηρείται κατά προτίμηση σε θερμοκρασία κάτω από 18°C. Κρέας χοίρου: Γαλλία. Δεν περιέχει γλουτένη.
DDM: 45 ημέρες...
...TTD στην Τσεχική Δημοκρατία ή Bourbon στη Ρεunion.
Η TEREOS μετατρέπει επίσης το καλαμπόκι, το σιτάρι, την πατάτα και το μανιόκ για να παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας (φυσικά και τροποποιημένα άμυλα, σιρόπια γλυκόζης, δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνες, πολυόλες και αλκοόλες) για τις βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακευτική, φυτική χημεία, ζωοτροφή, χαρτί και χαρτόνι.
Η TEREOS...