Γαλλία, Maubeuge
... χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τύπους κουζίνας. Το συριακό κύμινο είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα για τη μοναδική του γεύση. Η φρέσκια γεύση του είναι ιδανική με σουβλάκια, μεζέδες, ταζίν, κουσκούς ή πιάτα με πατάτες. Στο Μαρόκο, το καβουρδισμένο αλεσμένο κύμινο είναι ένα από τα βασικά καρυκεύματα στα τραπέζια και χρησιμοποιείται όπως το αλάτι και το πιπέρι. Αναφορά:ART0019...
Χαρτοφυλάκιο (33)
Γαλλία, Rungis
Γαλλία, Saint Romain La Motte
...Ο κύμινο προέρχεται από ένα φυτό του οποίου οι καφέ, επιμήκεις σπόροι αποξηραίνονται. Προερχόμενο από τη Μέση Ανατολή, αυτό το μπαχαρικό έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και πλέον κατέχει μια εξέχουσα θέση στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου χάρη στο ηλιόλουστο και πικάντικο άρωμά του. Χρησιμοποιείται συχνά ολόκληρο ή αλεσμένο σε μείγματα μπαχαρικών όπως το Garam Masala στην Ινδία ή σε οποιοδήποτε...
Χαρτοφυλάκιο (30)
Γαλλία, Le Havre
...Κύμινο: Δύο διαθέσιμες ποικιλίες, σε σπόρους και αλεσμένο.
Χαρτοφυλάκιο (16)
Γαλλία, Renaison
...Ο κύμινο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές για να προσθέτει γεύση σε ήδη πικάντικα πιάτα σε διάφορες κουζίνες όπως η γαλλική, η ινδική ή η αμερικανική. Αυτό το μπαχαρικό είναι πολύ ευέλικτο καθώς μπορεί να αναδείξει διάφορους συνδυασμούς μπαχαρικών. Πρέπει να το αγοράζετε σε σπόρους και όχι ήδη αλεσμένο για να διατηρήσετε όλη την ουσία του κύμινου. Προέλευση: Τζοντπούρ, Ινδία Ποιότητα: premium, μεγάλος...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Γαλλία, Auterive
...Φέρτε τον ήλιο στην κούπα σας με αυτό το ζεστό και πικάντικο τσάι για μια αρωματική αφύπνιση και μια ευτυχισμένη πρωινή ώρα. Σύνθεση: Ραβδιά κανέλας, τζίντζερ, μαύρο πιπέρι, γαρίφαλο, ροζ πιπέρι, κάρδαμο, αλεσμένο τζίντζερ, αλεσμένο κάρδαμο, θρυμματισμένη κανέλα, κουρκουμάς, πέταλα τριαντάφυλλου, κύμινο Βάρος για 1 λίτρο: 13-18 γρ/λ Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C Διάρκεια εκχύλισης: 6-10 λεπτά Περιεκτικότητα: 100 γρ...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Levallois Perret
...Ο μαύρος πιπέρι σε σκόνη είναι ένα πολύ εκτιμημένο μπαχαρικό με την καυτερή και πικρή γεύση του, γνωρίζει μια ποικιλία χρήσεων στην κουζίνα. Χρήσεις του μαύρου πιπεριού σε σκόνη στην κουζίνα: Το προσθέτουμε σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα, σε όλες τις συνταγές: σούπες, κρέατα, λαχανικά, βινεγκρέτ, σάλτσες. Συνδυάζεται πολύ καλά με: αρωματικά αλάτια, τζίντζερ, κάρδαμο, σκόρδο, κύμινο, λεβάντα...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play