Η εταιρεία FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, που ιδρύθηκε το 1992, κατασκευάζει και εισάγει τρόφιμα από την Ανατολική Ευρώπη. Ειδικευόμαστε σε παραδοσιακά αλλαντικά χωρίς χημικά συστατικά και στην παραγωγή φύλλων ζύμης (kore-yufka), μια ποικιλία φύλλου μπακλαβά. Η FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES εισάγει και διανέμει επίσης κάθε είδους τρόφιμα από τις χώρες των Βαλκανίων: καφές Minas, ajvar, lutenica, τουρσί λάχανο, ψητές πιπεριές, Vegeta, Argeta… Σαλάμι κοτόπουλου, λουκάνικα βοδινού, καπνιστό χοιρινό φιλέτο, καπνιστό βοδινό κρέας, σούπες, τυριά, φέτα, διάφορα μπισκότα…...
... απαιτήσεις! Όλα αυτά γύρω από το χοιρινό, το μοναδικό μας κρέας, την αποκλειστική μας πρώτη ύλη. Μια δέσμευση γύρω από μια στοχευμένη, γαλλική και περιφερειακή παραγωγή. Αυτό που για εμάς είναι μια επιπλέον εγγύηση ποιότητας.
Η FIPSO INDUSTRIE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία χοιρινού κρέατος. Η FIPSO είναι το μόνο σφαγείο στη Γαλλία που εξάγει χοιρινόκρέας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα. Τα προϊόντα της FIPSO διαθέτουν πολλούς πιστοποιητικούς τίτλους. Ορισμένα προϊόντα της παραγωγής είναι αναγνωρίσιμα: IGP χοιρινό από το Νότιο Δυτικό, IGP Ζαμπόν του Μπαγιόν, label rouge χοιρινό από ελεύθερη εκτροφή και αλυσίδα χωρίς ΓΤΟ.
...βοδινό Limousin, μοσχάρι Limousin, γαλλικό χοιρινό, αρνί, άλογο και πουλερικά από την Challans. Το μενού και οι επιλογές του αλλάζουν με την εποχή. Ο τροφοδότης συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς και ετοιμάζει παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα προϊόντα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα πακέτα κρέατος (βοδινό, μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά και μικτό), μπουφέ (ωμά λαχανικά, σαλάτες, ταμπουλέ, πατέ/ριλέτ, ποικιλία αλλαντικών, συνοδευτικά, διάφορα κρέατα επιλογής και πιατέλα τυριών), διάφορα ζεστά πιάτα, ψητά και συνοδευτικά.
...Η εταιρεία BOUSQUET ειδικεύεται στην κοπή, την επεξεργασία και την εμπορία ποιοτικού κρέατος προς τη RHF/BCT. Προσφέρει κρέας από βοδινό, χοιρινό, αρνί, πρόβατο και μοσχάρι. Ως εγγύηση ποιότητας, από το 2010 η εταιρεία διαθέτει τις πιστοποιήσεις για τη διανομή βιολογικού κρέατος και Label Rouge.
GRG SA - Χονδρέμπορος κρέατος στον MIN του Ρενγκίς από το 1984. Η GRG SA είναι η μεγαλύτερη δομή κρεοπωλείου στην αγορά. Βόειο, μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, εντόσθια, σε σφάγιο ή συσκευασμένο σε αποσυμπιεσμένο κρέας, θα βρείτε όλες τις μεγάλες κατηγορίες κρέατος. Είτε η πελατεία σας αναζητά ένα εξαιρετικό προϊόν είτε έναν όγκο σε χαμηλή τιμή, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας χάρη στους πολλούς...
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.
Από την ίδρυσή της το 1974, η Baty viandes είναι μια εταιρεία σφαγής-κοπής, ειδικευμένη στο χοιρινόκρέας, που προμηθεύεται από τοπικούς κτηνοτρόφους. Η εταιρεία Baty-Viandes προσφέρει σήμερα μια ευρεία γκάμα προϊόντων χοιρινού κρέατος, που κυμαίνονται από το γυμνό κρέας μέχρι τη συσκευασία σε UVCI. Τα προϊόντα συσκευάζονται σε μεμβράνη και σε προστατευτική ατμόσφαιρα, με μια γκάμα ημί-αλατισμένων και πικάντικων προϊόντων ανάλογα με τις εποχές. Η εταιρεία διασφαλίζει τη μεγαλύτερη μέρος των παραδόσεών της με τον δικό της στόλο φορτηγών.