Η Yutain Futai ειδικεύεται σε εξοπλισμούς για χοίρους, εξοπλισμούς για προβατοειδή / αιγοειδή, εξοπλισμούς για άλογα, εξοπλισμούς για βοοειδή, εξοπλισμούς για κατοικίδια ζώα, εξοπλισμούς για πουλερικά κ.ά. Η εταιρεία μας έχει ερευνήσει χώρους / κλωβούς / θαλάμους τοκετού, εξοπλισμούς συστημάτων ποτίστρας και ταΐστρας, εξοπλισμούς ελέγχου θερμοκρασίας, εξοπλισμούς αναγνωριστικών ενωτίων, εξοπλισμού...
...Το CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ) είναι ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ, που σημαίνει ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να το συνθέσει και ανήκει στην οικογένεια των ωμέγα-6. Το CLA βρίσκεται κυρίως σε βοδινό, αρνί και γαλακτοκομικά προϊόντα, ειδικά σε βούτυρο και τυρί. Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να παράγει CLA από μόνο του, πρέπει να αποκτηθεί μέσω της διατροφής.
CLA-4
Λόγω των πιθανών...
... και έντονη, με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με οξείες νότες και πικάντικες νότες που υποδηλώνουν βαθιά ωρίμανση.
Προέλευση: Παλένθια
Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό από πρόβατα churra
Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη
Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί
Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη ζύμη, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη φλούδα
Ωρίμανση: Μεταξύ δώδεκα και δεκαπέντε μηνών.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
...ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: χοιρινό κρέας και μπέικον, αλάτι, ζάχαρη, μπαχαρικά, άρωμα, σταθεροποιητής E451, αντιοξειδωτικό E300 και ενισχυτικό γεύσης E621. Φυσικό έντερο από αρνί. Μπορεί να περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος, σόγια και μουστάρδα.
EUROVOLAILLES: χονδρέμπορος πουλερικών και θηραμάτων στο Ρουνγκίς. Θηράματα: ελάφι, ελάφια, αγριογούρουνο και ζαρκάδι. Μικρά θηράματα: πάπια, αγριοκούνελο, λαγός, φασιανός. Ειδικότητες: πουλερικά σε σάλτσα, πουλερικά στη σχάρα, φάρμες πουλερικών και κομμάτια Label Rouge, φάρμες κοτόπουλα από όλη τη Γαλλία, γαλοπούλες, φιλέτο πάπιας, πάπιες, περιστέρια, ψητό (ψητό στη σχάρα και μαγειρεμένο ψητό). Η...
...Η EURODIS VIANDES είναι χονδρέμπορος κρέατος αρνιού στο Ρουνγκίς.
Για χρήση σε κρεοπωλεία, γίνεται διάκριση μεταξύ τριών τύπων αρνιών: το αρνίγάλακτος, που ζυγίζει περίπου 10 κιλά και είναι ένα μη απογαλακτισμένο αρνί, το λευκό αρνί (με βάρος περίπου 25 κιλά) που ονομάζεται έτσι λόγω της ωχρότητας του κρέατός του και τέλος το αρνί βρούτερ που ζυγίζει σχεδόν 35 κιλά και έχει ροζ σάρκα.
Υπάρχει...
...Σας προτείνουμε να σερβίρετε ένα Côtes du Rhône Rouge με
Ένα καρπάτσιο από μοσχάρι.
Ένα αρνίγάλακτος ψητό με θυμάρι.
Το αρνί του Πάσχα.
Το πασχαλινό αρνί.
Μοσχάρι σε ντάμπλ.
Ένα μοσχάρι Stroganoff.
Κεφτεδάκια από αρνί.
κ.λπ... και φυσικά με τυρί)
Τα μεγάλα κόκκινα κρασιά σερβίρονται από 16 έως 18°C...
...Εντατικός και πολύπλοκος Cahors
Αυτό το κρασί με βαθύ χρώμα είναι εκφραστικό και αρμονικό. Η πολύπλοκη μύτη του ανακαλεί μαύρη σταφίδα, μπαχαρικά και καβουρδισμένα φρούτα. Σαρκώδες και ισχυρό στο στόμα, η βελούδινη ποιότητά του είναι απόδειξη της τέλειας κυριαρχίας των τεχνικών παλαίωσης σε δρυ. Οι αρωματικές νότες μαύρων φρούτων, γλυκόριζας και σοκολάτας ολοκληρώνουν την πλήρη έκφραση του κρασιού.
Σερβίρετε σε καράφα (ή ανοιγμένο αρκετές ώρες νωρίτερα) πριν απολαύσετε στους 15-16°.
Προτεινόμενη συνοδεία: φουά γκρα από θήραμα, τρούφες, μανιτάρια του δάσους, τουρνεντό, αρνίγάλακτος.