EUROVOLAILLES: χονδρέμπορος πουλερικών και θηραμάτων στο Ρουνγκίς. Θηράματα: ελάφι, ελάφια, αγριογούρουνο και ζαρκάδι. Μικρά θηράματα: πάπια, αγριοκούνελο, λαγός, φασιανός. Ειδικότητες: πουλερικά σε σάλτσα, πουλερικά στη σχάρα, φάρμες πουλερικών και κομμάτια Label Rouge, φάρμες κοτόπουλα από όλη τη Γαλλία, γαλοπούλες, φιλέτο πάπιας, πάπιες, περιστέρια, ψητό (ψητό στη σχάρα και μαγειρεμένο ψητό). Η...
...Σας προτείνουμε να σερβίρετε ένα Côtes du Rhône Rouge με
Ένα καρπάτσιο από μοσχάρι.
Ένα αρνίγάλακτος ψητό με θυμάρι.
Το αρνί του Πάσχα.
Το πασχαλινό αρνί.
Μοσχάρι σε ντάμπλ.
Ένα μοσχάρι Stroganoff.
Κεφτεδάκια από αρνί.
κ.λπ... και φυσικά με τυρί)
Τα μεγάλα κόκκινα κρασιά σερβίρονται από 16 έως 18°C...
...Η EURODIS VIANDES είναι χονδρέμπορος κρέατος αρνιού στο Ρουνγκίς.
Για χρήση σε κρεοπωλεία, γίνεται διάκριση μεταξύ τριών τύπων αρνιών: το αρνίγάλακτος, που ζυγίζει περίπου 10 κιλά και είναι ένα μη απογαλακτισμένο αρνί, το λευκό αρνί (με βάρος περίπου 25 κιλά) που ονομάζεται έτσι λόγω της ωχρότητας του κρέατός του και τέλος το αρνί βρούτερ που ζυγίζει σχεδόν 35 κιλά και έχει ροζ σάρκα.
Υπάρχει...
...Εντατικός και πολύπλοκος Cahors
Αυτό το κρασί με βαθύ χρώμα είναι εκφραστικό και αρμονικό. Η πολύπλοκη μύτη του ανακαλεί μαύρη σταφίδα, μπαχαρικά και καβουρδισμένα φρούτα. Σαρκώδες και ισχυρό στο στόμα, η βελούδινη ποιότητά του είναι απόδειξη της τέλειας κυριαρχίας των τεχνικών παλαίωσης σε δρυ. Οι αρωματικές νότες μαύρων φρούτων, γλυκόριζας και σοκολάτας ολοκληρώνουν την πλήρη έκφραση του κρασιού.
Σερβίρετε σε καράφα (ή ανοιγμένο αρκετές ώρες νωρίτερα) πριν απολαύσετε στους 15-16°.
Προτεινόμενη συνοδεία: φουά γκρα από θήραμα, τρούφες, μανιτάρια του δάσους, τουρνεντό, αρνίγάλακτος.