Ιδρύθηκε το 1966 στην Γκαζιαντέπ, είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της με υψηλές τεχνολογικές επενδύσεις και ποιοτική παραγωγή που δίνει σημασία στην ανθρώπινη υγεία. Αγοράστηκε από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ÖZGÜÇLÜ το 2005, αναπτύσσει προϊόντα με καινοτόμες προσεγγίσεις κάνοντας παραγωγή με τα υψηλότερα τεχνολογικά συστήματα του κόσμου στις εγκαταστάσεις της με κλειστό χώρο 49.000 τ.μ., που έχει κατασ...
...Η μαγιά (Saccharomyces cerevisiae) είναι ένα μικροοργανισμό που ανήκει στην ομάδα των μονοκυτταρικών μυκήτων, η οποία περιλαμβάνει περίπου 1.500 είδη.
Η μαγιά αρτοποιίας χρησιμοποιείται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων από διάφορους τύπους αλευριού.
Η ξηρή (αποξηραμένη) μαγιά έχει τα εξής πλεονεκτήματα: σταθερή ποιότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής, ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση. Η εφοδιαστική είναι πολύ πιο εύκολη σε σύγκριση με τη συμπιεσμένη μαγιά, καταλαμβάνει 3-4 φορές λιγότερο χώρο αποθήκευσης, δεν υπάρχει ανάγκη για συχνές προμήθειες μαγιάς.
... ζυμώσιμης βάσης ζάχαρης, αλλά λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται καθαρές ζάχαρες όπως η σακχαρόζη, η γλυκόζη ή οι ενζυματικά μετατρεπόμενοι σπόροι.
Η Υψηλής Πυκνότητας Turbo Yeast συνιστάται για χρήση κατά την παραγωγή αλκοόλ για την παρασκευή καθαρών ποτών όπως η βότκα και το τζιν, ιδιαίτερα όταν δεν χρησιμοποιούνται προηγμένα αποστακτικά μηχανήματα.