... σύγκριση με το μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum), ο κόκκος είναι πιο επιμήκης, διαφανής και όπως υποδηλώνει το όνομα "σκληρός". Συνήθως συνοδεύει κρέατα μαγειρεμένα και/ή βρασμένα λαχανικά. Μπορεί να γίνει πικάντικο συνοδεύοντάς το με την harissa (χρησιμοποιείται κυρίως στην Τυνησία). Στην Ιταλία, ωστόσο, το κους-κους παρασκευάζεται στην περιοχή του Trapani στη Σικελία; μαγειρεύεται στον ατμό σε μια ειδική σκεύη από σμάλτο, αλλά η σάλτσα, σε αντίθεση με αυτήν του Μαγκρέμπ, είναι ένας ζωμός ψαρόσουπας.
Το 1956, ο Χούμπερτ Ντάιμελ ιδρύει την 'Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik'. Παράγεται ο αποφλοιωτής πατάτας 'Famos'. Το προϊόν είναι επιτυχία στις πωλήσεις και αποτελεί τη βάση για την επιτυχημένη ανάπτυξη της εταιρείας.
Σήμερα, η εταιρεία ονομάζεται Westmark GmbH και προσφέρει περισσότερα από 2.500 προϊόντα. Ως εξειδικευμένος συνεργάτης του εμπορίου, η Westmark προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο από πρα...
... λιωμένο βούτυρο και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα.
Η συμβουλή μας: Γεύεται εξαιρετικά με πέστο βασιλικού!!!
Χρόνος μαγειρέματος
Βγάλτε τις κατεψυγμένες ζύμες από τη σακούλα και ρίξτε τις σε ήδη βραστό, αλατισμένο νερό. Αφήστε τα ζυμαρικά να βράσουν για περίπου 8 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάλτε τα και στραγγίξτε.
Μπορείτε να σοτάρετε τα ήδη βρασμένα ζυμαρικά σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο πριν τα σερβίρετε.
Συσκευασία
1.) 50 κομμάτια σε σακούλα PE (μονάδα μαζικής κατανάλωσης)
2.) 8 κομμάτια σε σακούλα PE (μονάδα λιανικής πώλησης)...