... σε νερό. Αυτό το καλά ισορροπημένο μείγμα έχει σχεδιαστεί για να προσδώσει στη μπύρα τη χαρακτηριστική γεύση της λευκής μπύρας. Αυτή παραδοσιακά αποκτάται ως αποτέλεσμα της προσθήκης διαφόρων μπαχαρικών στην καζανιά βρασμού και σε ορισμένα τυπικά μεταβολίτες που παράγονται από ειδικές ζύμες λευκής μπύρας.
Παρόμοιες ενώσεις με αυτούς τους τυπικούς μεταβολίτες βρίσκονται επίσης σε ορισμένα από τα...
Η ζυθοποιία Saint-Monon είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1996, βρίσκεται στην πτέρυγα μιας φάρμας, στα όρια της Αρδέννης και της Φαμεννής. Η τρέχουσα παραγωγή ανέρχεται σε περίπου 600 hl. Οι κύριες μπύρες που παράγονται είναι: η Saint-Monon αμπαρόχρωμη (6,5 % αλκοόλ), η Saint-Monon καστανή (7,5 % αλκοόλ) και η Saint-Monon με μέλι (8 % αλκοόλ).
Η Μπρασερί Λα Μπινσουάζ είναι μια παραδοσιακή μπρασερί που ιδρύθηκε στην Μπινς, στο Βέλγιο. Η Μπινσουάζ εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες. Οι λόγοι αυτής της επιτυχίας οφείλονται στην ποιότητα των προϊόντων που παρασκευάζονται σύμφωνα με μια παραδοσιακή μέθοδο από νερό, βύνη, λυκίσκο και ένα λεπτό μείγμα αρωματικών που χαρακτηρίζουν τις μπύρες που παράγονται σε αυτή τη μπρασερί.
...Στη ζυθοποιία Domus παράγονται παραδοσιακές μπύρες με μικρής κλίμακας εξοπλισμό, χωρίς κανένα πρόσθετο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις διαφορετικές μπύρες που παρασκευάζονται στη δική μας ζυθοποιία. Οι Con Domus και Nostra Domus μπορούν να καταναλώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον, προσφέρουμε και μια εποχιακή μπύρα που προσφέρει ποικιλία. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη ζυθοποιία με...
Μικρή οικογενειακή ζυθοποιία. Όλες οι μπύρες που παράγονται στις εγκαταστάσεις μας είναι μη φιλτραρισμένες και ξαναζυμωμένες σε μπουκάλι με μαγιά. Οι μπύρες μας: η Μονέζ, η Μονέζ Ειδική Χριστουγέννων, η Μπύρα Ντάρμπιστε, η Σαζόν Ντ’Επώτρ, η Βερμοντόιζ.