... με σιρόπι υψηλής μαλτόζης.
Η παραγωγή σιροπιού μαλτόζης στην ζυθοποιία μπορεί να αντιπροσωπεύει μικτό κέρδος 20% και καθαρό κέρδος 10-15% στην εμπορική τιμή του σιροπιού μαλτόζης.
Να παραχθεί μπύρα υψηλής αραίωσης σε συνδυασμό με την Desatase (περιορισμένη δεξτρίνη).
Δείτε Ρύθμιση Αραίωσης.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Στη ζυθοποιία κατά την εισαγωγή ή στην αρχή της ζύμωσης (0.25 g/Hl/°P); αυτή η παρασκευή...
...Οργανική Πιστοποιημένη Σκόνη Ασαΐ από Κατεψυγμένα Φρούτα είναι 100% φρούτο, παρασκευασμένη από χυμό ασαΐ + οργανική Πιστοποιημένη Δεξτρίνη Ταπιόκας, υποβληθείσα σε κατάψυξη σύμφωνα με τις GMP. Ελεύθερη από αλκοόλ, συντηρητικά, ακτινοβολία και ζύμωση.
Οφέλη:
* Καταπολεμά την πρόωρη γήρανση και τις καρδιοπάθειες
* Βοηθά στην απορρόφηση του ωμέγα-3, ενός από τους καλύτερους αντιοξειδωτικούς...